Kojení a nenažranost

919
25.1.12 20:38

Kojení a nenažranost

Ahoj,
napadlo mě založit diskuzi abych zjistila, jestli není nás „postižených“ víc.
Synovi jsou necelé 3 měsíce a já plně kojím.
Nejsem si úplně jistá jestli to s tím souvisí,ale jsem vyloženě nenažraná.Ulítávám hlavně na sladkým(dřív jsem dávala přednost slanému).
Váhu doma nemám a tak nevím jestli to má následky,ale do svého oblečení se vejdu,tak snad ne.
Jakmile dojím jídlo už se koukám jakou sladkou tečkou bych to zakončila…
Názor lidí oklo mě je většinou takový,ža je to normální když kojím,ale já si tím nejsem úplně jistá…
Přejde to časem nebo se mám prostě začít krotit?
Stalo se to taky některé z Vás?
Po porodu mi zůstalo navíc 4kg.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
94
25.1.12 20:54

Mám naprosto to samý :-) ale uz mam dole vsechno a jeste 3kg navic. Prckovi jsou 3 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
25.1.12 20:55

Měla jsem to taky, neboj. První týden po porodu jsem teda nejedla skoro vůbec, než jsem byla schopná začít normálně fungovat. Ale pak jsem nevěděla, co bych snědla dřív. Naštěstí jsem teda vůbec nepřibírala, asi to ze mě „vytáhl“ syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.1.12 20:58

Jé, taky mě to poslední dobou chytá, ale nechci :cert: Potřebuju hubnout a moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
25.1.12 20:59

Já ujížděla na Pribinákách, teda až nezdravě moc :mrgreen: Po ukončení kojení jsem si na ně ani nevzpoměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
25.1.12 21:00

Já myslela, že je to mojí nenažraností jako takovou … ale asi to bude taky kojením. Jakoby jsi popisovala mě. Jo a taky čekám, kdy půjdou ty zbylé 4 kg dolů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
25.1.12 21:00

ahoj :mavam:
tak ja to mam uplne stejne, male je neco pres 3 mesice, kojim, a nekdy mi pripada, ze jim vic nez v tehotenstvi :cert:
okoli me v tom „zrani“ vesele podporuje - zivim pry dva lidi 8o
sladke tecky - po slanem jidle bez nich nedam ani ranu :cert:
vahu mam a zatim to jde jeste pomalinku dolu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
25.1.12 21:03

Haha, mám to samý taky. Dřív jsem spíš jedla chipsy, krekry a cokoliv slaného a teďka jdu do obchodu a už peru do košíku sladké, nejčastějc teda teďka zákusky :D

Malá má tři měsíce a taky plně kojim. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
25.1.12 21:09

Holky,Vy mi děláte takovou radost!!! :dance:
Nepřipadám si pak tak divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17258
25.1.12 21:13

Chachaa, jakobych četla o sobě :mrgreen: Vojtíšek má 4 měsíce, taky pořád kojím a ač jsem nikdy na sladký nebyla, vždy masožravec, tak teď se najím a jak píšete, chce to nějakou sladkou tečku na závěr :jazyk: Bez sušenek a čokoládičky si nedokáži představit den :mrgreen: A váha dobrý, dokonce i mám míň než před otěhotněním, takže takhle by se mně to líbilo pořád :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
25.1.12 21:15

U prvního syna to tak právě u mě nebylo.To mi zůstalo hnusných 10kg co se mě drží dodnes… Ale to byl i jiný případ,bydlela jsem u mámy a mojí jedinou povinností byl syn,tak to kila dolů nešla ani náhodou
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.1.12 21:15

To je normálka. Litr mlíka denně ze vzduchu neuděláš :)
Já jedla jak nezavřená už v těhotenství a po porodu jsem plynule pokračovala. Teď má malá 7m a trochu se to rovná. Část kil navíc je zase pryč (oblíknu některé staré věci) a z části se mi vyvinuly nosící svaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
25.1.12 21:16

Já bych sežrala celou domácnost, když tu nic není tak se nemůžu dočkat až pujdu s kočárkem a samozřejmě do obchodu :mrgreen: ujíždím hlavně na bílé čokoládě :andel:

• Citovat
  • Upravit
6912
25.1.12 21:17

Jsem ráda za tuhle diskuzi…jsem na tom úplně stejně. :palec: Co jsem nechala v porodnici, tak kojením jsem dohnala. Mám už navrch 5kg…malé jsou 4,5měsíce. Nevejdu se do ničeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
25.1.12 21:17

Taky se hlásím :mavam: měla jsem to samé v 11m jsem přestala kojit uplně a chuťe se vrátili a už jim normálně.Na sladkém jsem taky ujížděla :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová