Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj,
napadlo mě založit diskuzi abych zjistila, jestli není nás „postižených“ víc.
Synovi jsou necelé 3 měsíce a já plně kojím.
Nejsem si úplně jistá jestli to s tím souvisí,ale jsem vyloženě nenažraná.Ulítávám hlavně na sladkým(dřív jsem dávala přednost slanému).
Váhu doma nemám a tak nevím jestli to má následky,ale do svého oblečení se vejdu,tak snad ne.
Jakmile dojím jídlo už se koukám jakou sladkou tečkou bych to zakončila…
Názor lidí oklo mě je většinou takový,ža je to normální když kojím,ale já si tím nejsem úplně jistá…
Přejde to časem nebo se mám prostě začít krotit?
Stalo se to taky některé z Vás?
Po porodu mi zůstalo navíc 4kg.....
Mám naprosto to samý
ale uz mam dole vsechno a jeste 3kg navic. Prckovi jsou 3 mesice
Měla jsem to taky, neboj. První týden po porodu jsem teda nejedla skoro vůbec, než jsem byla schopná začít normálně fungovat. Ale pak jsem nevěděla, co bych snědla dřív. Naštěstí jsem teda vůbec nepřibírala, asi to ze mě „vytáhl“ syn.
Jé, taky mě to poslední dobou chytá, ale nechci
Potřebuju hubnout a moc ![]()
Já ujížděla na Pribinákách, teda až nezdravě moc
Po ukončení kojení jsem si na ně ani nevzpoměla
Já myslela, že je to mojí nenažraností jako takovou … ale asi to bude taky kojením. Jakoby jsi popisovala mě. Jo a taky čekám, kdy půjdou ty zbylé 4 kg dolů ![]()
ahoj ![]()
tak ja to mam uplne stejne, male je neco pres 3 mesice, kojim, a nekdy mi pripada, ze jim vic nez v tehotenstvi ![]()
okoli me v tom „zrani“ vesele podporuje - zivim pry dva lidi ![]()
sladke tecky - po slanem jidle bez nich nedam ani ranu ![]()
vahu mam a zatim to jde jeste pomalinku dolu ![]()
Haha, mám to samý taky. Dřív jsem spíš jedla chipsy, krekry a cokoliv slaného a teďka jdu do obchodu a už peru do košíku sladké, nejčastějc teda teďka zákusky ![]()
Malá má tři měsíce a taky plně kojim. ![]()
Holky,Vy mi děláte takovou radost!!! ![]()
Nepřipadám si pak tak divně.
Chachaa, jakobych četla o sobě
Vojtíšek má 4 měsíce, taky pořád kojím a ač jsem nikdy na sladký nebyla, vždy masožravec, tak teď se najím a jak píšete, chce to nějakou sladkou tečku na závěr
Bez sušenek a čokoládičky si nedokáži představit den
A váha dobrý, dokonce i mám míň než před otěhotněním, takže takhle by se mně to líbilo pořád ![]()
U prvního syna to tak právě u mě nebylo.To mi zůstalo hnusných 10kg co se mě drží dodnes… Ale to byl i jiný případ,bydlela jsem u mámy a mojí jedinou povinností byl syn,tak to kila dolů nešla ani náhodou
![]()
To je normálka. Litr mlíka denně ze vzduchu neuděláš ![]()
Já jedla jak nezavřená už v těhotenství a po porodu jsem plynule pokračovala. Teď má malá 7m a trochu se to rovná. Část kil navíc je zase pryč (oblíknu některé staré věci) a z části se mi vyvinuly nosící svaly ![]()
Já bych sežrala celou domácnost, když tu nic není tak se nemůžu dočkat až pujdu s kočárkem a samozřejmě do obchodu
ujíždím hlavně na bílé čokoládě ![]()
Jsem ráda za tuhle diskuzi…jsem na tom úplně stejně.
Co jsem nechala v porodnici, tak kojením jsem dohnala. Mám už navrch 5kg…malé jsou 4,5měsíce. Nevejdu se do ničeho.
Taky se hlásím
měla jsem to samé v 11m jsem přestala kojit uplně a chuťe se vrátili a už jim normálně.Na sladkém jsem taky ujížděla
.