Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Asi nechám Vaše reakce dát přečíst příteli.Už si rejpl do mého nekončícího apetitu… Normálně doma nebývá (je řidič),ale není práve a tak vše vidí a komentuje
Holky taky se přidávám…Mám 4m Deníska a plně kojím a pořád žeru…Hrůůza no..naštěstí nemám doma váhu, tak ani nevim jaké to má důsledky…Ale po porodu mi zůstalo 10kg navrch…ale to jsem určitě způlky už shodila..myslim ![]()
Kačik…já taky total ujíždim na pribiňáčcích…teď vymysleli Dráčka mráčka a já z něj nemůžu…a sladký taky pořád potřebuju.. ![]()
Já měla taky po porodu 10kg nahoře,jedla jsem šíleně až jsem se kolikrát styděla a kila šli dolu.Během 5měsíců plně kojených jsem byla na svim.
Tak to já bez dvou loupáků nebo jablečnýho závinu ráno ani nezačnu fungovat , jindy jsem jedna jen zeleninu celozrný rohlík , přibrala jsem v těhu 27kg a i tak mám dole už 22kg a to jím docela dost ![]()
Když jsem plně kojila,tak jsem toho snědla víc než manžel a ještě dojídala po něm
a o sladkým ani nemluvím,celá čokoláda pro mě nebyla problém,ale to mě drží pořád.Teď už jím normálně.
Já kojím už 6.měsíc a jím docela dost. Já ale jedla vždycky hodně, až všichni čučeli, kolik toho spasu. Jsem hodně štíhlá. Po porodu mi do 4.měsíce zůstávaly 3 kila navrch. No teď jsem za 2 měsíce shodila cca 7kilo a to už se mi moc nelíbí. Takže se snažím jíst víc nanoc, sladké a tak, abych se dostala na svou váhu ![]()
Ahojky holky, super diskuse. Mám z vás obrovskou radost
...........nám je teprve 6 týdnů, ale ze sladkého doslova žiju…ledový kaštany, bílý sladký kafe z melty, sušenky, dokonce i rohlík s marmeládou
.......a to jsem se bez salámu nikdy neobešla
![]()
Také se přidávám a těší mě, že jsou tyto chutě normální, já papám sladké od těhu a teď plynule pokračuji
. Ráno musím začít sladkým, rohlík s medem nebo nějaká buchta, no mňamka
A během dne ovoce (banány pro lepší pocit), sušenky téměř denně,kaše, no prostě úplně jiné stravování než normálně. Jsem spíše na salátky, celozrnné pečivo, maso a večer na zub krekry, čipsy a vínko, to mi chybí ze všeho asi nejvíc
. Normálně jím sladké jen výjmečně. Bez zeleniny a šunky ani ránu a teď na to nemám ani pomyšlení.
Malý má necelé 2 měsíce a já mám navrch 4 kila, celkem jsem přibrala 15 kg.
ahoj, u mě to bylo to samé.Kojila jsem 23měsícu a pořád bych jedla. následky to mělo,i když se říká, že kojením se hubne, u mě to bylo naopak.Váha mi šla dolů, až po ukončení kojení. ale každej je jinej ![]()
Já myslím, že při kojení je to naprosto normální. Já to tak měla taky a děsně se mi líbilo, že se můžu pořád cpát a tělo to hned stráví. ![]()
Prostě miminko tě vysává, máš vyšší energetický příjem, tak musíš i víc jíst. Neřeš to a užívej si to, však ono to zase přejde, a pak budeš brečet, že ses necpala, dokud jsi mohla.. ![]()
ahojky já před těhu dávala přednost radši slanému, v těhu sladkému, momentálně už 3 měsíc kojím a ve sladkém jedu pořád
na váhu to zatím vliv nemá naštěstí
a určitě jím víc ale jak už bylo řečeno, ze vzduchu se mlíko neudělá ![]()
Ze vzduchu, ze vzduchu… Ale já zásoby mám, je odkud brát
Já bych brala i slané, ale bojím se, co třeba takové brambůrky udělají s malou ![]()
Tak to je opravdu dobrá diskuze. Malému jsou čtyři měsíce a plně kojím. Žeru jako blázen a mám dole 6kg než před otěhotněním. No jsem zvědavá až přestanu kojit. To asi půjde zase všechno zpátky.
![]()
Angua píše:
Ze vzduchu, ze vzduchu… Ale já zásoby mám, je odkud brátJá bych brala i slané, ale bojím se, co třeba takové brambůrky udělají s malou
Brambůrky nevadí.
LenMi píše:Angua píše:Brambůrky nevadí.
Ze vzduchu, ze vzduchu… Ale já zásoby mám, je odkud brátJá bych brala i slané, ale bojím se, co třeba takové brambůrky udělají s malou
Já jsem právě neodolala česnekovým a myslím, že ty vadily. Ale solené by nemusely… Já uvažuju, že si udělám popcorn
![]()