Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Conny píše:DadaV píše:Mylím,že v tomhle jsme všechny rády za každou další „postiženou“
jojo to známjsem ráda, že nejsem sama
Conny píše:
Ahojky - luxusní diskuze!
Taky plně kojím a taky ujíždím na sladkém,které jsem před těhu nemusela!!!Včera jsem se dostala do obchodu a najednou v košíku vidím: Lipánci,Fidorky,Věnečky - sušenky,Miňonky…![]()
![]()
Dřív jsem ani nevěděla,kde regály se sladkým jsou a tedˇ jsem tam hned letěla
!!!Taky ujíždím na banánech,piškotech a Gravimilku
!!!A přítel nestíhá vařit…No,dílo
!!!
Váhově jsem zatím na +5kg z porodky,no ale na váhu se trochu bojím vstoupit…Díky!
!!!Je to prostě citlivé téma pro ženskou - žravost,ale vidím,že stále jsou určitá období,kdy je to ofiko povoleno a to jsem myslela,že je to jenom v těhu!!!Já si to v těhu právě neužila
,měla jsem cukrovku,což mi ale právě nevadilo,na sladké jsem ani chutˇ neměla,hlavně,že jsem mohla maso na kila,ovšem tedˇ je to mazec s tím sladkým
!!!
me treba ted zelenina a vetsina ovoce vubec neprijde na chut..a to jsem to pred tehotenstvim jedla pravidelne ve velkme mnozstvi..a ted tak maximalne snim banan a jabka ale zelenina jeste ted v zime mi nechutna vubec…
ja si ujizdim na rafaelu, sojovych rezech, mile apod ![]()
Já teda zeleninu taky nee a z ovoce si dám někdy jablko.
No ale ta mila oplatka..mňam mňam
když na mě ty chutě
příjdou, tak si dám sklenku vody, nebo jdem radši na procházku.
Nejhorší je to večer.. ![]()
DadaV píše:
No ale ta mila oplatka..mňam mňamkdyž na mě ty chutě
Nejhorší je to večer..
Tak to já se rozhodně netrápím!!!!
Od porodu jsem přibrala při tomto nezřízeném stylu jenom 1kilo
,což bych normálně - bez kojení viděla tak minimálně na +5kg ,tudíž pohoda
…trápit se budu až po kojení a vyjma (doufejme!) druhého těhu to bude pak na doživotí
,tak si těch pár týdnů,možná měsíců chci „užít“ a hlavně BÝT V POHODĚ a nestresovat z váhy a každé sušenky,bych došla určo o mlíko
!!!
tinuszka píše:
tak ja se neomezuju… prochazka by asi moje chute neuspokojilanebo bych sla na prochazku do obchodu a koupila si neco tam
DadaV píše:
Nejhorší je to večer..
ja mam prave jeste o 3 kg min nez pred teho…vubec nechapu…protoze je neuveritelne kolik ja toho sezeru…
vsak taky Sarinka pribira porad skoro 250 tydne… jeste nema 5 mesicu a vazi 7,5 kg… ![]()
DadaV píše:
to máš dobrý, já se musím trochu držet, protože bych byla
asi metráková..ale i tak mé procházky končí někdy v obchodě.tinuszka píše:
tak ja se neomezuju… prochazka by asi moje chute neuspokojilanebo bych sla na prochazku do obchodu a koupila si neco tam
DadaV píše:
Nejhorší je to večer..
DadaV píše:
to máš dobrý, já se musím trochu držet, protože bych byla
asi metráková..ale i tak mé procházky končí někdy v obchodě.tinuszka píše:
DadaV píše:
Nejhorší je to večer..
hezký míry miminek máte holky
já budu doufat že to vše vykojim
dnes jsem snědla indiánka, tak 3chlebíčky, věneček ,po delší době jsem si dopřála ![]()
Tak za sebe musím říct, že co do množství jím stejně, ale ta skladba… Ráno cokoliv sladkého z listového těsta, pak lipánek, v lepším případě jogurt. Na oběd většinou silný vývar a na druhé buď maso, nebo krupicovou kaši, nudle s mákem, nepohrdnu těstovinami s nutelou… Jednoznačná výhoda sladkých jídel je, že jsou uzavřena hned… odpoledne pokračuji v podobném duchu, někdy zdlabu 20dkg šunky na posezení, tělo si řekne, že chce maso
no a večer cracry lupeto, ty jedny z mála v sobě nemají hrachovou mouku
Mám o 3 kila méně než před těhu ![]()