Kojení a zubař

131
24.1.12 19:28

kojeni a zubar

Ahoj holky prosim vas o radu jsem 6 dni po porodu a dnes mi hrozne bolel zub zubarka mi dala inekci a rikala,ze bych po te inekci nemela dve hodiny kojit. mate s tim nekdo zkusenost? Mam hrozny strach,abych nejak neublizila miminku. Inekci jsem dostala o pul 3 jeste jsem od te doby nekojila radeji jsem dokrmovala. M?yslite,ze uz bych mohla kojit? Moc dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
24.1.12 19:33

Zubařka určitě ví, co říká, věřila bych jí, maximálkně bych zavolala někam pro radu, dětskému lékaři pokud je možno, nebo nějakou poradenskou linku, ale takhle večer nevím nevím.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.1.12 19:34

tak nevím, jestli ti píchala proti bolesti, tak je to jen lokální anestetikum, tak by to snad nemělo tolik vadit :nevim: teď už můžeš kojit určitě, už je to hodně dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
24.1.12 19:36

Taky jsem byla při plném kojení trhat zub a říkala jsem doktorovi,že plně kojím a on říkal,že to ničemu nevadí :) .Taky má sám doma miminko…tak asi ví co dělá!!
Toť jenom moje zkušenost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
24.1.12 19:38

Rvali mi osmičku se dvěma inijekcemi a kojila jsem hned co jsem doklopýtala domů. Lokální anestesie nevadí , neboj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
24.1.12 19:45

Ahojky,
já taky kojím a už jsem byla u zubařky asi 4krát a s lokálkou v pohodě :kytka: - zítra jdu zase. :roll:

• Citovat
  • Upravit
7576
24.1.12 19:57

Anestezie nevadí, dávali mi ji během kojení několikrát a vždy mě zubař ujistil, že do MM nepřechází. Tak nevím, proč tě dotyčná zubařka zbytečně plašila :kytka: pokud jde o lokální anestetikum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
24.1.12 20:25

tak pro svuj klid ted mlicko odstrikej a pak vesele koj dal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová