Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky prosim vas o radu jsem 6 dni po porodu a dnes mi hrozne bolel zub zubarka mi dala inekci a rikala,ze bych po te inekci nemela dve hodiny kojit. mate s tim nekdo zkusenost? Mam hrozny strach,abych nejak neublizila miminku. Inekci jsem dostala o pul 3 jeste jsem od te doby nekojila radeji jsem dokrmovala. M?yslite,ze uz bych mohla kojit? Moc dekuji za odpovedi.
Zubařka určitě ví, co říká, věřila bych jí, maximálkně bych zavolala někam pro radu, dětskému lékaři pokud je možno, nebo nějakou poradenskou linku, ale takhle večer nevím nevím.. ![]()
tak nevím, jestli ti píchala proti bolesti, tak je to jen lokální anestetikum, tak by to snad nemělo tolik vadit
teď už můžeš kojit určitě, už je to hodně dlouho…
Taky jsem byla při plném kojení trhat zub a říkala jsem doktorovi,že plně kojím a on říkal,že to ničemu nevadí
.Taky má sám doma miminko…tak asi ví co dělá!!
Toť jenom moje zkušenost ![]()
Rvali mi osmičku se dvěma inijekcemi a kojila jsem hned co jsem doklopýtala domů. Lokální anestesie nevadí , neboj ![]()
Ahojky,
já taky kojím a už jsem byla u zubařky asi 4krát a s lokálkou v pohodě
- zítra jdu zase. ![]()
Anestezie nevadí, dávali mi ji během kojení několikrát a vždy mě zubař ujistil, že do MM nepřechází. Tak nevím, proč tě dotyčná zubařka zbytečně plašila
pokud jde o lokální anestetikum.