Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já nikdy silnější čárku neměla. Děti mám dvě už větší a zcela zdravý. Teď čekáme třetí, který se narodí každým dnem a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by s ním něco bylo špatně. Takže tiše gratuluju.
Čtvrtek a dnešek neporovnáváš stejnou značku, což je problém. Kor pokud je to test od dr. max-ten se poslední dobou vybarvuje později než jiné značky. Udělej test stejné značky za dva dny a uvidíš..
@Bobby Bohužel od GS jako na prvních dvou fotkách v lékárně neměli. Teď mám doma Dr max a budu opakovat ještě.
Čárka tam je krásná, už bych netestovala a počkala na kontrolu, ze síly čárky stejně nic nepoznáš. Gratuluju ![]()
To je už pěkná čárka..přesně z takovéhle se mi před 3 týdny narodila malá čertice
zamluv si termín na gynde
přeji ať je vše ok ![]()
Tohle není duch, ale pozitivní test.. osobně jsem nikdy silnější druhou carku neměla ![]()
No jéjej, tohle fakt duch není, ale pěkná čárka značící těhotenství! Hlavně, ať vše probíhá, jak má! ![]()
Ahoj, nějak se mi to nezdá, že by ta čárka byla furt tak slabá. MS nic, tak asi to vyšlo konečně? Několikrát jsem potratila, tak nechci jásat předčasně.
1. test, foto na ruce - středa
2. test, foto oproti zdi - čtvrtek
3. test, foto ve skříni - dnes (neděle)