Stále Nemocný

186
22.9.24 00:00

Stalé Nemocný

Ahoj, obracím se na Vás v zoufale situaci, prosím o radu! Zhruba od června se mi furt vrací angíny. Už jsem byl u tři doktorů a všichni tvrdí to samé, „Byl jste oslaben, to se holt stavá, musíte to překonat“.. V úterý jsem byl na ORL kde mě dost arogantní doktor potvrdil že jsem „zdráv“.. Sranda je že, ve čvrtek mi to opět začalo, únava, zimnice, teplota 38-39 a bolest v krku 8o opět ten samý kolotoč. Připadám si jako hypochodnr, jenže co mám dělat? Beru Betaglukan, i komplexní vitaminy a v neposlední řadě ovoce a zeleninu.. nic prostě nic nezabíra..

Proto se ptám nemáte někdo radu co dál, kam se obrátit? Co Vám pomohlo? Nebo Vašim dětem.. Děkuji za připadné rady, budu moc vděčny.. chytám se posledních stébel :,(

Update: děti nemáme

Příspěvek upraven 22.09.24 v 09:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5136
22.9.24 06:19

Dceri loni na vracejici se streptokokovou anginu detska dr napsala Broncho Vaxom. Brala ho 3mesice v ruznych schematech… A od te doby se ji angina nevratila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3748
22.9.24 07:02

@Jabadabadu69 jste s anginou vzdy doma na neschopence, nebo pracujete? Když doberete atb, tak je nutné zase doma lezet, odpocivat, nic nedelat. Jestli mate doma deti, tak je dobré jim na ORL nechat vytrit krk, jestli oni nejsou jen prenaseci bez priznaku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3748
22.9.24 07:05

@Jabadabadu69 jo a letos jsem byla po druhé angine/streptokoku (poprvé na 10 dni atb, pak 3 dny klid a pak zase angina a 10 dni atb) na infekčním v nemocnici a tam mi pichli do zadku nějakou injekci, která mě mela aspoň na měsíc chránit, abych to nedostala a od te doby dobrý. Ale my s mužem to máme vždy jen v zimě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.9.24 09:02
@suzka1
@suzka1 píše: Více

Zdravím ano už trikrat jsem byl na neschopence, vždy jsem měl CRP vysoké, poprvé 155hodnot, po druhý nejakych 88, po treti 66, a tedkom v patek jsem mel 31hodnot CRP.. ale vzdy jak doberu antibiotika klesne to na minimum tzn do hodnot co jsou v normě.. vždy mi dělaj dva výtěry z krku vždy negativní..dělali mi testy jestli nemám mononukleózu, toxoplazmózu vše negativní..

Jinak jsem se blbě vyjadřil, děti zatím nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3748
22.9.24 10:32

@Jabadabadu69 tak to je fakt zajímavé. A na infekčním v nemocnici si byl? Me tam praktická doporučila po té druhé angine. A nic tedy na me nevybadali, ale dostala jsem tu injekci a od te doby dobrý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.9.24 10:40

@suzka1 nene nebyl, jen me obvoďák poslal na ORl.. zitra jdu opet za obvodakem na kontrolu CRP a podle toho se uvidi.. nadhodim mu to.. kezby jedna injekce pomohla.. uz jsem zoufalej no, kor kdyz vam doktoři říkají to samí.. kazdopadne dekuji za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
22.9.24 10:42

Ty už si sem psal, myslela jsem, že už si v pohodě, táhne se ti to pěkně dlouho, mě na opakující angíny dal obvoďák pendepon a chodila jsem na něj potom ještě nějaký čas, ale ten interval si nepamatuji, ani nevím jestli to ještě existuje a jestli se to ještě dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.9.24 12:01

@nick mandarinka jojo psal bohuzel je to zacarovany kruh :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
22.9.24 12:07

@Jabadabadu69 no to věřím to musí být strašná beznaděj, nedokážu si představit, ani jak bych to dávala v práci s tolika neschopenkama, teď jsem marodila a měla jsem antibiotika a samozřejmě jsem si vyslechla, že jsem si chtěla prodloužit dovolenou, držim palce, tam musí něco být v tom těle jen přijít co a neporadil tě někdo nechat vytrhnout mandle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
22.9.24 12:19

@nick mandarinka ano teď poslední tri vyplaty jsem mel kraceny na kazdy jsem prisel o x tisic :( a pripadam si jak hypochondr.. do prace bych chodil aleee..

Krčni mandle nemam od sedmi let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
22.9.24 18:46

@Jabadabadu69 no to je paráda, já když víc marodim tak přijdu úplně o všechny benefity a to dělá strašně a to nemluvím co nechám v lékárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
22.9.24 18:51
@Jabadabadu69 píše: Více

a jak teda můžeš mít angínu, když nemáš krční mandle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
23.9.24 07:04

@stinga ahoj, radsi jsem se optal mamky a nakonec máš pravdu byli to nosní mandle co mi brali v sedmi letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
23.9.24 07:08

Ježiš to snad vidíš jestli tam ty mandle v tom krku máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie