Stále pročůraný na boku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
620
13.2.12 07:25

Stále pročůraný na boku

Ahoj, chlapeček čerstvě 4 měsíce) se mi posledních 10 dní v noci pročůrává na boku. Plenka skoro suchá, on mokrý. Máme Pampers premium care, pampers active baby, zelené tesco. Dám pindíka dolů, pořádně utáhnu, kanýrky ven, vše správně ohrnu a stejně převlékám 1-2 za noc. Už jsem zkusila i větší plínky - č.4. Huggies a zelené tesco. Stejný výsledek :zed:
Už nevím co zkusit, větší, menší, jakou značku, co dělat, nedělat. :nevim:
Spí v pytli, takže na bok se v noci neotočí. Jen když ho kojím v posteli.
Jsem z toho dost unavená, vždy se při přebalování úplně vzbudí a řve a řve :(

Příspěvek upraven 13.02.12 v 07:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
104
13.2.12 07:37

tak já mám dvě holčičky, ale myslím si, že je to pindíkem, prostě se mu nahrne na bok a tam čurá…asi bych dala spíš menší plínky než větší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.2.12 07:43

Menší jako ještě menší? Dvojky? Ty už měsíc a půl nemáme, měl by to jak bokovky.
A ty trojky co má teď normálně, tak přes den nikdy pročůraný není, ani nebyl v noci. Až teď poslední dobou furt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
13.2.12 07:52

a jak je velkej a kolik váží? Taky bych šla spíš do menších plínek. 4 máme teď a je mu rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.2.12 08:00

DM plenky

ja jsem spokojena s plenkami z DM babylove, ostatni mi taky procura bokem.....pouzivam 3 a ana noc davam 4. Má 8 kg a 70 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
13.2.12 08:05

Malý mi tohle dělal asi měsíc hned od narození, pak jak jsme přešli na větší plíny to ustálo, a teď už pár dní se to taky opakuje a neřekla bych, že plíny jsou malé :nevim: Prostě jim tam ten pindík asi nějak cestuje. Ale taky mě to nebaví převlékat ho několikrát denně a třeba i v noci :zed: , ale co mi zbývá, když má vždycky celý bok ne-li i záda mokré :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
13.2.12 08:10

Mně příjde, že je to vždycky nějaká špatná sada, špatnej balík :nevim: Dcera se mi třeba dva měsíce nepročůrá a pak je najednou každou druhou noc pročuraná, nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
13.2.12 08:15

Dcera rok, taky někdy po noci pročůraná na boku, prostě musím v noci vstát a přebalit ji, aby se to zase nestalo. Jak má více pohybu, tak se mele a plenka se posouvá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
13.2.12 08:18

My jsme to měli okolo 4 měsíce taky, každou noc i 2krátcelý bok mokrý. Pak to samo přestalo a teď už se to nestává vůbec.Tak to uvás taky třeba přejde samo. Nezjistila jsem, čím to je. Můj typ jsou volné gumičky, když začal mít malý faldíky na nožkách, tak to přestalo.Ale je to pěkná otrava, tak vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.2.12 08:20

mě se to stává taky často, snad u všech druhů co jsme prubli, teď používáme Babylove pleny z DMka a ty jsou super, ještě se mi to u nich nestalo.. a mě se pročůral vždycky když tam toho měl jakože víc, jako když se třeba vyčůral více než jednou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
13.2.12 08:35

Ahojky, taky se nám to stávalo a taky jsme přešli na větší a byl klid..hlavně chlapečci, když se jim chce čůrat, tak se jim to jakoby „postaví“ a tím si právě počůrají buď bříško nebo bok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
13.2.12 08:51

ahoj, mám chlapečka, co hodně baštil a pročůrání bylo na denním pořádku. Ale teď máme huggies premium a ty jsou naprosto božííí, jsou sice dražší, ale pokaždý na ně narazím někde v akci a opravdu poberou hodně a všechna místa. Hlavně u chlapečků:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
13.2.12 08:51

Má 6,5kg, a okolo 68cm. Ale není moc faldíkovatý :lol: Že by měl pindíka cestovatele až od teď? :mrgreen:
Ty babylove, jde koupit třeba jen 2 na zkoušku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
13.2.12 08:57

no me se takhle malej procuraval v Huggies a pak kdyz uz mu byla plinka mala.s papmperskama 4 se nam to nikdy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
13.2.12 09:07

My měli to samé, přešli jsme taky na DM a s těma jsem byla spokojená až do 15m. Teď se pročurává, ale spíš je to tím, že už ta plena nestíhá. Taky to začalo koupí nového balíku, tak jsme koupili o velikost větší a ani to nepomůže. Mohli sehnat nového dodavatele třba těch gumiček, ale já mám spíš pocit, že je tam menší ta savá plocha. Teď jsem mu zkusila dát do papírovky ještě vicevrstvou látkovou, abych přidala savou vrstvu a je to lepší. Dřív jsem ho přebalovala pokaždé, když se vzbudil, teď stačí jednou. Jo a uhnali jsme mu tím rýmu. A ještě bych chtěla říct, že se malý nepřečůrá na boku, ale na bříšku. Ve předu je ta plenka tak napitá, že to z ní normálně teče, ale na zadečku je suchá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí