Stále v náručí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.11.21 17:10

Stále v náručí

Ahoj mamky, potřebuji poradit. Mám 3měsíční holčičku a je tak trochu Keliška, což má geneticky předurčeno :lol:. Problém je v tom, že když se jí už v postýlce nelíbí a vezmeme si ji k sobě, nic jiného než chození po bytě ji neuklidní. Bláhově jsem si myslela, že chce být jen s námi, ale pohodička s námi na gauči jí nestačí a já už mám svaly jsk Schwarzenneger :zed:. Prosím o radu jak postupovat, aby z malé nebyl za chvíli nervák, co musí být neustále v pohybu, díky! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30775
28.11.21 17:13

Takova byla nejstarsi dcera. A nervak to bohuzel je, uz je ji 9r. Nevim, jestli s tim jde delat neco v casech mimina, pracujeme s tim spis az ted. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.11.21 17:28

Kup si nosítko nebo šátek a uvidíš, jak se ti uleví a mimino bude spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.21 17:30

@2016 to máme v plánu, ale mám obavy, jestli si na to právě nezvykne a nenaučí se třeba uklidňovat jinak 🤦🏼‍♀️ ikdyž později třeba pomůžou k zabavení hračky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
28.11.21 17:30

Pronosila jsem šest měsíců a musela jsem jenom chodit. Říkala jsem jak nad dcerou vyzraji s nosítkem a konečně budu moci něco udělat a prdlajs… :lol: okamžitě začala brečet jak jsem šermovala rukama. Takže jsem prostě nosila a chodila půl roku, pak si sedla a už nechtěla, chtěla být v kočárku a čučet. Takže ono hlavně záleží na dítěti. Nervák co musí být neustále v pohybu z ní není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.11.21 17:40

@KonecneMama starší syn neutišitelný, uřvaný, neodložitelný šílenec. Jako mimino nezabavitelný. Ve 2 měsících šel do šátku a to jediné pomohlo. Jakmile ale začal víc vnímat a zajímat se, tak to bylo lepší a lepší. Kocar vzal na milost teda až ve 13 měsících, ale nebýt šátku a později nosítka, už bych visela u nás na dubu. Mladší syn je to samé v bledě modrém, akorát už se nechá v kočáru vozit. Doma nositko nebo polovázací nositko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
29.11.21 20:23

Malými jsou 2 měsíce a mám to sami :D sedět na gauči? Haha.
Sedíme jenom u kojení a pak začíná chození, chození a chození. Teď ho tedy začala zajímat hraci deka tak na ni vydrží 15 minutek ovšem musím sedět vedle něj :D Takže něco udělat doma nejde nikdy, ještě před týdnem jsem teda všechno dělala večer když usnul, ale poslední týden zjisti, ze nejsem v posteli max do půl hodinky a brečí dokud nejdu spát s ním :D :D :D
Jo jinak šátek jsem si ze zoufalství pořídila před 2 týdny. Zbytečný. Nelíbí se mu tam, teda 2× tam usnul jednou na 15 a jednou na půl hodinky. Od ty doby to nesnáší. Ještě mám ve skříni nositko, ale je až od 3 měsíců, nemůžu se dočkat až ho zkusím. A doufám, že to už vyjde, i když pochybuji :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.21 06:47
@Xxxbell píše:
Malými jsou 2 měsíce a mám to sami :D sedět na gauči? Haha.
Sedíme jenom u kojení a pak začíná chození, chození a chození. Teď ho tedy začala zajímat hraci deka tak na ni vydrží 15 minutek ovšem musím sedět vedle něj :D Takže něco udělat doma nejde nikdy, ještě před týdnem jsem teda všechno dělala večer když usnul, ale poslední týden zjisti, ze nejsem v posteli max do půl hodinky a brečí dokud nejdu spát s ním :D :D :D
Jo jinak šátek jsem si ze zoufalství pořídila před 2 týdny. Zbytečný. Nelíbí se mu tam, teda 2× tam usnul jednou na 15 a jednou na půl hodinky. Od ty doby to nesnáší. Ještě mám ve skříni nositko, ale je až od 3 měsíců, nemůžu se dočkat až ho zkusím. A doufám, že to už vyjde, i když pochybuji :D :D :D :D :D

Plně soucítím 😅my máme doma od známých nosítko, ve kterém zatím může být jen čelem ke mě, a to je samozřejmě otrava žejo 😅 ježíšek přinese lepší, snad ho malá ocení 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
1.12.21 06:06

U nás to stejné. Žádná pohoda na gauci, někdy vydrží 15 minut na dece sama, ale jen po jídle když je otupělá :lol: V houpacím lehatku s vibracemi tomu taky nedá :nevim: Takže chodíme a nosime, aby nebyl řev, většinou takhle usne, jenže položit ji, je řev zase. Tak si říkám, ze malý budou jen jednou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí