Stalo se vám, že se přítel vrátil zpět?

Anonymní
20.6.20 19:32

stalo se vám to?

Ahoj dámy, stalo se vám někdy ze se s vama přítel rozesel a po nějaké době vás chtěl zase zpatky? Jestli ano tak po jaké době?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
20.6.20 19:36

Nech ho plavat. Nestalo, a kdyby jo, stále by byl bývalý.

• Citovat
  • Upravit
3032
20.6.20 19:40

Stalo. Asi po roce co zjistil, že ta co mě s ní podváděl je fúrie, která neumí ani vařit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 19:42

Ano stalo se mi to. Po asi dvou letech od ukončení vztahu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.20 19:42

Taky ze nechávám, jen mě zajima proč to dělají.. :lol: @mackA159

• Citovat
  • Upravit
14637
20.6.20 20:15
@Anonymní píše:
Taky ze nechávám, jen mě zajima proč to dělají.. :lol: @mackA159

Zkouší to, když dlouho neseženou nikoho do postele. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 20:18

Otec se takto vrátil po půl roce, když ho jeho nový objev opustil. Můj bývalý se chtěl taky vrátit, naštěstí já i máma jsme soudné…

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.6.20 20:23

Jo, stalo. Nejdřív po týdnu, podruhý po roce a potřetí po čtyřech letech. Pak jsme zjistili, že nemá smysl se rozcházet, tak jsme si pořídili děti a vzali jsme se.

• Citovat
  • Upravit
prcek.leni
20.6.20 20:28
:roll:

Příspěvek upraven 06.05.23 v 10:20

• Citovat
  • Upravit
3796
20.6.20 20:41

Ano, několikrát s různými partnery, vždy po pár měsících až roce, asi když zjistili, o jaký poklad ve mně přišli. :)
Naposledy tento měsíc, ex, se kterým nejsem už přes 4 roky mi přišel pogratulovat, a při té příležitosti sondoval, jestli bych ho eventuélně nechtěla zpátky. Ale tento pán to dělá pravidelně tak 2× ročně, takže už je to takový folklór. Asi jem holt nezapomenutelná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
20.6.20 21:05

Stalo, po 7 letech si vzpomněl a ještě byl dotčený, že jsem zadaná a jeho náklonnost neopětuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 21:10

No jakoby mne je sice 17 a mému ex teď čerstvé 20, byly jsme spolu dva roky a půl a rozesel se semnou přes sms a takovym hrubým zpusobem a do oci mi to říct nechtěl..teď jsem slysela ze někomu rikal ze mi asi časem napíše ale já musím být drsná a dat mu co proto @pamapi

• Citovat
  • Upravit
3796
20.6.20 21:39
@Anonymní píše:
No jakoby mne je sice 17 a mému ex teď čerstvé 20, byly jsme spolu dva roky a půl a rozesel se semnou přes sms a takovym hrubým zpusobem a do oci mi to říct nechtěl..teď jsem slysela ze někomu rikal ze mi asi časem napíše ale já musím být drsná a dat mu co proto @pamapi

Jestli už ho vážně nechceš, a chceš mu to nandat, ignoruj ho, vůbec na něj nereaguj. To funguje nejlíp. Několikrát vyzkoušeno, od společnýchmznámých vím, že ex se z toho mohli pominout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4640
20.6.20 22:12

Hoď jeho číslo do ignoru, ať tě to neláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.20 22:56

Já si ho odstranila :P :mrgreen: :mrgreen: @stín katedrál

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat