Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stalo. Asi po roce co zjistil, že ta co mě s ní podváděl je fúrie, která neumí ani vařit. ![]()
@Anonymní píše:
Taky ze nechávám, jen mě zajima proč to dělají..@mackA159
Zkouší to, když dlouho neseženou nikoho do postele. ![]()
Otec se takto vrátil po půl roce, když ho jeho nový objev opustil. Můj bývalý se chtěl taky vrátit, naštěstí já i máma jsme soudné…
Jo, stalo. Nejdřív po týdnu, podruhý po roce a potřetí po čtyřech letech. Pak jsme zjistili, že nemá smysl se rozcházet, tak jsme si pořídili děti a vzali jsme se.
Ano, několikrát s různými partnery, vždy po pár měsících až roce, asi když zjistili, o jaký poklad ve mně přišli. ![]()
Naposledy tento měsíc, ex, se kterým nejsem už přes 4 roky mi přišel pogratulovat, a při té příležitosti sondoval, jestli bych ho eventuélně nechtěla zpátky. Ale tento pán to dělá pravidelně tak 2× ročně, takže už je to takový folklór. Asi jem holt nezapomenutelná. ![]()
Stalo, po 7 letech si vzpomněl a ještě byl dotčený, že jsem zadaná a jeho náklonnost neopětuji ![]()
No jakoby mne je sice 17 a mému ex teď čerstvé 20, byly jsme spolu dva roky a půl a rozesel se semnou přes sms a takovym hrubým zpusobem a do oci mi to říct nechtěl..teď jsem slysela ze někomu rikal ze mi asi časem napíše ale já musím být drsná a dat mu co proto @pamapi
@Anonymní píše:
No jakoby mne je sice 17 a mému ex teď čerstvé 20, byly jsme spolu dva roky a půl a rozesel se semnou přes sms a takovym hrubým zpusobem a do oci mi to říct nechtěl..teď jsem slysela ze někomu rikal ze mi asi časem napíše ale já musím být drsná a dat mu co proto @pamapi
Jestli už ho vážně nechceš, a chceš mu to nandat, ignoruj ho, vůbec na něj nereaguj. To funguje nejlíp. Několikrát vyzkoušeno, od společnýchmznámých vím, že ex se z toho mohli pominout.
Ahoj dámy, stalo se vám někdy ze se s vama přítel rozesel a po nějaké době vás chtěl zase zpatky? Jestli ano tak po jaké době?