Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pozlátko píše:
Jééé já nenosit intimku doma nebo jít naostro, tak mám celé nohy mokréZkusila jsem to jednou a byla celá sedačka od toho jak mi to teklo
No ty brďo. To je fakt divný, že nikdo na nic nepřišel, když jsi na tom takhle… A co chlamydie? Bral ti je některý dr. někdy?
Mně dr. říkal: bavlněné kalhotky, prát v dětském prášku bez aviváže (nebo v mýdle), žádné parfemované intimky a toal. papír, mýt pouze mýdly na intimní hygienu a nemít studené nohy.
@TýnkaK No je to na palici, zvlášť když bylo už tolik mudr co řekli že jsem v pořádku, teď si opravdu nejsem jistá ohledně těch chlamídií
Holky můžu se zeptat na ty chlamidie? Jako co to znamená? Googlila jsem to ale nic co bych pochopila, tak našlo by to nějak laicky vysvětlit? ![]()
Znám to, už to ani neřeším..:/ všichni mi řekli že jsem v pořádku, že to hold některé ženy mívají…
@pozlátko
a jak ti vycházejí kultivace ze stěrů? Pokud není nic nalezeno, tak prostě nadměrně produkuješ hlen, nevím, zda lze něčím pomoci ![]()
Zkus se zeptat gynekologa zda ti neudělá speciální stěry na chlamidie, mykoplazmata, ureaplazmata, ty rády způsobují výtok, ikdyž nemáš žádné jiné subjektivní potíže, při dlouhém neléčení způsobují zánět močového měchýře a poškozují imunitu malé pánve - což znamená že mohou způsobit i neplodnost. Stěry na tyto nemoci se klasicky nedělají.
Ahoj mám ten stejný problém už od té doby co mám menstruaci..jsem po jednom porodu a je to stále stejné…jsem zdravaá…taky jsem měla ruzné mati, čípky i vyplachy a nic..už se tím nestresuji a to mi je 23
a přítel si taky myslí jak mě vždy rozparádí..ne že ne ale výtok tam je tak i tak ![]()
Ještě bych si dávala velký pozor na volně prodejné léky, čípky a hlavně výplachy.
Můj gynekolog varoval, že použití 1× za rok je ok, ale aby to používal někdo pravidelně, tak jsou to zbytečně vyhozené peníze, pochva si na to zvykne a bez výplachu budou potíže ještě větší.
Každopádně, farmaceutický průmysl má velké množství peněz na reklamu, a nesmíme všemu věřit.
Já už ted nic nepoužívam…a když jsem něco měla tak jen napsané od dr. jistota je jistota…jsem raději když mi něco napiše doktor nebo doporučí..naž abych šla a něco si kupovala sama
@Schara píše:
@nikol.ondrášovka zde strucne http://cs.wikipedia.org/…_trachomatis
děkuji
a to se dá mít jako už od dítěte?
Já to mám právě taky už od mala a nevím co s tím :/ Denně aspon dvoje kalhotky ![]()
@nikol.ondrášovka tak to ja netusim, ale tech chlamydii je vice druhu
zkus pohledat a nacist, neco urcite najdes.
@pozlátko ahoj, ja teda mivam taky vytok neustale (i pred tehotenstvim) ale je klasicky bily bez zapachu. Drive jsem mela casto mykozy a na to mi celkem pomohlo nepouzivat avivaz a prat spodni pradlo v Lovele a na 60°C. a koupele z chytre houby a brala jsem probiotika… ale pokud je vytok zbarveny a zapacha a je silny jak jsem cetla asi bych po lekari chtela vice testu.
Díky holky, zajdu k Dr aby mě více testnul, nevím co všechno mi kdy dělali a co ne. Díky ![]()
@pozlátko tak zkus nějakou detoxikaci organismu, třeba to pomůže.
http://zivotni-energie.cz/…arisara.html