Stálý výtok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.8.13 14:03

@pozlátko tak zkus nějakou detoxikaci organismu, třeba to pomůže.

http://zivotni-energie.cz/…arisara.html

• Citovat
  • Upravit
2616
20.8.13 14:03
@pozlátko píše:
Jééé já nenosit intimku doma nebo jít naostro, tak mám celé nohy mokré :cert: Zkusila jsem to jednou a byla celá sedačka od toho jak mi to teklo :zed:

No ty brďo. To je fakt divný, že nikdo na nic nepřišel, když jsi na tom takhle… A co chlamydie? Bral ti je některý dr. někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
20.8.13 14:06

Mně dr. říkal: bavlněné kalhotky, prát v dětském prášku bez aviváže (nebo v mýdle), žádné parfemované intimky a toal. papír, mýt pouze mýdly na intimní hygienu a nemít studené nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
20.8.13 14:10

@TýnkaK No je to na palici, zvlášť když bylo už tolik mudr co řekli že jsem v pořádku, teď si opravdu nejsem jistá ohledně těch chlamídií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.8.13 14:14

Holky můžu se zeptat na ty chlamidie? Jako co to znamená? Googlila jsem to ale nic co bych pochopila, tak našlo by to nějak laicky vysvětlit? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.13 14:14

Znám to, už to ani neřeším..:/ všichni mi řekli že jsem v pořádku, že to hold některé ženy mívají…

• Citovat
  • Upravit
9266
20.8.13 14:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
20.8.13 14:19

@pozlátko :mavam: a jak ti vycházejí kultivace ze stěrů? Pokud není nic nalezeno, tak prostě nadměrně produkuješ hlen, nevím, zda lze něčím pomoci :think:

Zkus se zeptat gynekologa zda ti neudělá speciální stěry na chlamidie, mykoplazmata, ureaplazmata, ty rády způsobují výtok, ikdyž nemáš žádné jiné subjektivní potíže, při dlouhém neléčení způsobují zánět močového měchýře a poškozují imunitu malé pánve - což znamená že mohou způsobit i neplodnost. Stěry na tyto nemoci se klasicky nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 14:27

Ahoj mám ten stejný problém už od té doby co mám menstruaci..jsem po jednom porodu a je to stále stejné…jsem zdravaá…taky jsem měla ruzné mati, čípky i vyplachy a nic..už se tím nestresuji a to mi je 23 :D a přítel si taky myslí jak mě vždy rozparádí..ne že ne ale výtok tam je tak i tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7975
20.8.13 14:31

Ještě bych si dávala velký pozor na volně prodejné léky, čípky a hlavně výplachy.
Můj gynekolog varoval, že použití 1× za rok je ok, ale aby to používal někdo pravidelně, tak jsou to zbytečně vyhozené peníze, pochva si na to zvykne a bez výplachu budou potíže ještě větší.
Každopádně, farmaceutický průmysl má velké množství peněz na reklamu, a nesmíme všemu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 14:33

Já už ted nic nepoužívam…a když jsem něco měla tak jen napsané od dr. jistota je jistota…jsem raději když mi něco napiše doktor nebo doporučí..naž abych šla a něco si kupovala sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.8.13 14:34
@Schara píše:
@nikol.ondrášovka zde strucne http://cs.wikipedia.org/…_trachomatis :)

děkuji :kytka: a to se dá mít jako už od dítěte?

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
20.8.13 14:36

Já to mám právě taky už od mala a nevím co s tím :/ Denně aspon dvoje kalhotky :roll:

• Citovat
  • Upravit
9266
20.8.13 14:41

@nikol.ondrášovka tak to ja netusim, ale tech chlamydii je vice druhu :) zkus pohledat a nacist, neco urcite najdes.

@pozlátko ahoj, ja teda mivam taky vytok neustale (i pred tehotenstvim) ale je klasicky bily bez zapachu. Drive jsem mela casto mykozy a na to mi celkem pomohlo nepouzivat avivaz a prat spodni pradlo v Lovele a na 60°C. a koupele z chytre houby a brala jsem probiotika… ale pokud je vytok zbarveny a zapacha a je silny jak jsem cetla asi bych po lekari chtela vice testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
20.8.13 15:19

Díky holky, zajdu k Dr aby mě více testnul, nevím co všechno mi kdy dělali a co ne. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí