Stánek s limonádou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Uslava píše:ženské a mlaďoši, kteří sedí na předzahrádkách
Kdopak to kupuje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Mě u tMě u těch slavných domácích limonád štve právě to, že jsou předražené. Občas si to někde dáme, pokud to nečepují do mizerného plastu s papírobrčkem
právě proto, že je to předražené, tak se na tom dá vydělat - bohužel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale zas teda, těch 79,–- to stojí na předzahrádce u baru, když jsem byla na Majálesu, tak tam stál půl litr Kč 50,–- - ale lidi to kupovali, trocha vychlazené ochucené vody, to musí vydělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
právě proto, že je to předražené, tak se na tom dá vydělat - bohužel
Za mě nejvíc letí jedovatě červená malinovka a pivo. Ale chodím na lidové veselice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych u prodávaných domácích limonád potřeboval ochutnávku před nákupem
Protože někdy to je opravdu dobrá limonáda vyrobená z ovoce, ale už jsem zažil něco, co byla snad voda s chemickou šťávou z obchoďáku a přidaná hodnota byla v tom, že to servírovali v zavařovacích skleničkách s brčkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele já si teď koupila 4dc limonády za 59kč. Myslela jsem si, jak tam vymačkají ovoce a podobně. No já žiju asi ve filmu.
Slečna vzala malinový sirup značky aro, zalila ho minerálkou, hodila tam 2 kostky ledu a 2 mražený maliny a slavnostně mi to předala ![]()
Takže když je vše podchyceno a je kde prodávat, tak si myslím, že na tom se dá opravdu slušně vydělat!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: ženské a mlaďoši, kteří sedí na předzahrádkách
Budu se muset podivat. Ty ženy asi jo. Mlaďasy vidím chodit s energy drinky.
- Citovat
- Upravit
@Markéta188 jako myslím, ze ze sirupu to dělají všichni, ale to Aro si teda odpustit mohli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uslava u nas hlavně děti, ženy, ale i chlapi na to chodili, bylo horko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše:
Já bych u prodávaných domácích limonád potřeboval ochutnávku před nákupemProtože někdy to je opravdu dobrá limonáda vyrobená z ovoce, ale už jsem zažil něco, co byla snad voda s chemickou šťávou z obchoďáku a přidaná hodnota byla v tom, že to servírovali v zavařovacích skleničkách s brčkem.
Já jsem kdysi měla fakt extra dobrou, u nas v restauraci dělali fialkovou. Jakoze fakt z fialek, člověk pak měl ještě dlouho “fialkovo” v hubě, ale já se toho mohla upit. Bohužel v další sezóně už ji neměli a ani nikdy potom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud si to neumíte spočítat a musíte se ptát na interentu, tak se vám to rozhodně nevyplatí a nejspíš nebudete schopní to řešit tak, aby vám na to ještě přilétla nějaká pokuta od hygieny, finančáku a spol
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR píše:
Nemáte někdo zkušenosti, zda se vyplatí koupit stánek a jezdit po akcích a prodávat domácí limonádu. Může se na tom něco vydělat?
Znal jsem jednoho co jezdil a prodával myslím langoše nebo nějaký jídlo. No jako měl to zábavu k práci, něco si tím vydělal, ale žádný zázrak. Ale hlavně každej víkend, celé léto, vlastně nonstop v práci. Buď ve své nebo víkendy a víc ve stánku. Jen ten stánek by jej neuživil. A to jezdil po celé republice s tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak zrovna na limonádách si myslím, že se dá vydělat. Lidé to chtějí, je to předražené jak blázen, když si vezmu, že to je vlastně sirup, trocha sodovky, pár kousků ovoce, nějaký led a třeba máta. Určitě bych si s tím ale pohrála, kdybych to chtěla dělat poctivě a kasírovat za to ty velké prachy, za 0,4 klidně 70kc co tak vídám.
Takže domácí sirup, hezká ozdoba, čerstvé ovoce, bylinky, zajímavé druhy - bezinkovou, malinovou mají všude. Když už si člověk jde dát takovou drahou věc, tak bych klidně chtěla nějakou zajímavou třeba levandulovou, různé mixy, to u dnešní mládeže letí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barbucha3 tojo, ale já si třeba dam vždy raději toto než klasickou malinovku nebo dokonce Colu nebo Sprite
ty jsou šíleně preslazene, fuj
ty domácí mívají svěží chut a sladké jsou tak akorát, aniž by to vadilo a rozleptavalo člověku zuby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Kdopak to kupuje?