Stánek s limonádou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Stánek s limonádou
Nemáte někdo zkušenosti, zda se vyplatí koupit stánek a jezdit po akcích a prodávat domácí limonádu. Může se na tom něco vydělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A mas na to všechna potřebná povolení a papíry? Nemuzes jen tak prodávat někde nějaké jídlo. A navíc musis znát pořadatele, jinak té tam nikdo nepozve na ty akce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na to byste musela mít v prvé řadě nějaký zdravotní atest, nebo tak něco. Potravinářský průkaz, povolení k prodeji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nedělám právě já, přítel s tím přišel. Mě to příjde nesmysl, ještě navíc aby na tom zaplatil člověka dalšího plus sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to smutný, ale obávám se, že je asi z hlediska formalit jednodušší koupit nějakej chlaďák a prodávat tam pití v petkách se stoprocentní marží. Aspoň to je byznys, co na těchhle místech kvete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MrsNorris píše:
Je to smutný, ale obávám se, že je asi z hlediska formalit jednodušší koupit nějakej chlaďák a prodávat tam pití v petkách se stoprocentní marží. Aspoň to je byznys, co na těchhle místech kvete.
Má svou hlavu a věří tomu, že to bude šlapat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR píše:
To nedělám právě já, přítel s tím přišel. Mě to příjde nesmysl, ještě navíc aby na tom zaplatil člověka dalšího plus sebe.
Tak ať si přítel zjistí, co všechno je k tomu potřeba. Protože to fakt nefunguje tak, že někde probíhá nějaký fesťák a vy si tam jen tak přijedete a rozložíte si kdekoliv bufet a budete něco prodávat. To bych se dost divila, kdyby vám to prošlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Tak ať si přítel zjistí, co všechno je k tomu potřeba. Protože to fakt nefunguje tak, že někde probíhá nějaký fesťák a vy si tam jen tak přijedete a rozložíte si kdekoliv bufet a budete něco prodávat. To bych se dost divila, kdyby vám to prošlo.
On mi říká, že všechno zajistí, mě šlo o to, jestli s tím má někdo zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR píše:
Jestli to zajistí, tak asi zkusenosti a vybavení má? Nebo to bude kupovat i chladicí masiny i ten stánek?
A jinak ano, limonády frčí, daleko víc, než pivo. Na svatbe jsme měli nealko mojito, něco citronoveho a domácí malinkovku a oboje bylo zcela vypito, malinovka nejdřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Jestli to zajistí, tak asi zkusenosti a vybavení má? Nebo to bude kupovat i chladicí masiny i ten stánek?A jinak ano, limonády frčí, daleko víc, než pivo. Na svatbe jsme měli nealko mojito, něco citronoveho a domácí malinkovku a oboje bylo zcela vypito, malinovka nejdřív.
Ano koupil stánek i chlazení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR píše:
Nemáte někdo zkušenosti, zda se vyplatí koupit stánek a jezdit po akcích a prodávat domácí limonádu. Může se na tom něco vydělat?
Jenom na limonádách nezbohatne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR píše:
zkušenosti nemám, ale u nás stojí 3 dcl domácí limonády 79,– Kč - tak určitě se na tom vydělat dá, když si vyřídí ty potřebné věci - na uživení nevím, ale jako přivýdělek na víkendových akcích určitě ano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Jenom na limonádách nezbohatne.
Já si to taky myslím, natož dva lidi, možná ještě kdyby sám, ale bude to mít s kamarádem na půl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MrsNorris píše:
tak petky jsou nuda, domácí limonády hezky udělané docela frčí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR píše:
Já si to taky myslím, natož dva lidi, možná ještě kdyby sám, ale bude to mít s kamarádem na půl.
Mě u těch slavných domácích limonád štve právě to, že jsou předražené. Občas si to někde dáme, pokud to nečepují do mizerného plastu s papírobrčkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.