Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No pokud je tiskarna jinak funkční tak by mělo stačit koupit barvu a zapnout ji ![]()
@Kriss Tina píše:
No pokud je tiskarna jinak funkční tak by mělo stačit koupit barvu a zapnout ji
I když nejela několik let
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám doma tiskárnu bez barvy už několik let da se tahle tiskárna zprovoznit tím že tam koupím novou barvu promiňte za anonymní přihlášení ale chtěla jsem prekvapit manžela a zkusít to
S tím by problém být neměl,taky jsme měli nějaký čas tiskárnu bez barev,ale když se tam daly nové, tak v pohodě jede dál.Kupujeme teda barvy originál,takže nevím,jak by to šlo případně s jinými,ale asi taky ano.
Pokud do tiskárny nic nevyteklo a kartuše s barvou byly vyndané, a tiskárna se nepřestala používat kvůli nefunkčnosti, a bude kompatibilní jak způsobem připojení k PC tak softwarem, tak když do ní dáte správné barvy, tak bez problémů pojede. Já poslední tiskárnu dávala pryč protože s novým počítačem nekomunikovala a nepodařilo se mi upravit ovladač tak, aby se to chytlo aspoň v nouzovém režimu.
Měla by normálně fungovat, max první tisk bude trochu usmourany. Ale aby se ti vůbec bavila s kompem, náš nový notas starou tiskárnu důsledně ignoruje ![]()
Ahoj holky mám doma tiskárnu bez barvy už několik let da se tahle tiskárna zprovoznit tím že tam koupím novou barvu promiňte za anonymní přihlášení ale chtěla jsem prekvapit manžela a zkusít to