Stara barva v tiskárně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.6.18 10:36

Stara barva v tiskárně

Ahoj holky mám doma tiskárnu bez barvy už několik let da se tahle tiskárna zprovoznit tím že tam koupím novou barvu promiňte za anonymní přihlášení ale chtěla jsem prekvapit manžela a zkusít to

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
28.6.18 10:38

No pokud je tiskarna jinak funkční tak by mělo stačit koupit barvu a zapnout ji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.18 10:44
@Kriss Tina píše:
No pokud je tiskarna jinak funkční tak by mělo stačit koupit barvu a zapnout ji :D

I když nejela několik let

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
28.6.18 10:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky mám doma tiskárnu bez barvy už několik let da se tahle tiskárna zprovoznit tím že tam koupím novou barvu promiňte za anonymní přihlášení ale chtěla jsem prekvapit manžela a zkusít to

S tím by problém být neměl,taky jsme měli nějaký čas tiskárnu bez barev,ale když se tam daly nové, tak v pohodě jede dál.Kupujeme teda barvy originál,takže nevím,jak by to šlo případně s jinými,ale asi taky ano.

• Citovat
  • Upravit
6650
28.6.18 11:02

Pokud do tiskárny nic nevyteklo a kartuše s barvou byly vyndané, a tiskárna se nepřestala používat kvůli nefunkčnosti, a bude kompatibilní jak způsobem připojení k PC tak softwarem, tak když do ní dáte správné barvy, tak bez problémů pojede. Já poslední tiskárnu dávala pryč protože s novým počítačem nekomunikovala a nepodařilo se mi upravit ovladač tak, aby se to chytlo aspoň v nouzovém režimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.6.18 11:03

Měla by normálně fungovat, max první tisk bude trochu usmourany. Ale aby se ti vůbec bavila s kompem, náš nový notas starou tiskárnu důsledně ignoruje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí