Stará matka - nezvládám dítě

9273
10.4.14 14:06

Stará matka - nezvládám dítě.

Ahoj holky, potřebuju si postěžovat. Je mi 43 let a mám dcerku 2 roky.Jsem z ní totálně k. o.fyzicky. Potřebuji spoustu věcí doma udělat, ale nemám žádnou energii. Večer padám v osm s malou. Napište mi, že to bude lepší, až holka trochu odroste :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
10.4.14 14:08

Určitě to bude lepší, neboj. :hug: Ale abych pravdu řekla, tak já taky večer padám na hubu, a to mi bude 28, takže ten věk nemusí hrát zas až takovou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
10.4.14 14:09

@dada453 je mi o dost míň a padám taky. Snad se to s věkem dětí srovná. A zatím to řeším tak, co není nutné není třeba. Takže z úklidu atd. neblázním a dodělám to až je čas a energie.

Příspěvek upraven 10.04.14 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
10.4.14 14:10

@dada453 A co nějaké vitamíny… může to být jarní úvana, celková únava u dětí, takové to vyhoření… Věk bych v tom až tak nehledala, mnohdy toho starší matky zvládnou víc, jak ty mladé.
Koukni na nějaké vitaminy, dej malou na hlídaní a odpočiň si…
Mě je 29, máme 2 děti a podobné stavy taky sem tam mám - hlvně kvůli dlouhodobému nedostatku spánku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
10.4.14 14:11

@dada453 neboj určo se to časem zlepčí :hug: a nic si z toho nedělej mě je 23 a taky občas z našeho 3 leťáka padám na hubu a nejvíc těď když jsem po 2 těhotná tudíž nejsi v tom sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.4.14 14:11

@dada453
mam o 10 let min a padam na hubu… je fakt, ze mam dva, ale proste mam pocit, ze vekem to fakt neni ;)

jo a ted v tomhle obdobi jsou unaveni i mladi lide bez deti. dopravej si vitaminy, kvalitni jidlo, hodne ovoce, dej si „pauzu“, kdy to jen jde (dej dite pohlidat a vyraz ven).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
10.4.14 14:13

Bude to lepší, až holka trochu odroste.

• Citovat
  • Upravit
779
10.4.14 14:14

Já si také nemyslím, že to je věkem, poslední dobou taky padám na hubu, dcerka má 15 měsíců, rostou jí zuby a knourá…mě je jí na jednu stranu strašně líto, ale ač se snažím jak se snažím dělat zábavu knourá stále…tedy ne každý den. Připadám si jako vymačkaný citron. Tak držím palce, každopádně nejsi v tom sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
10.4.14 14:15

Já kolikrát usnu dřív než děti. Mám dvě a třetí čekám a teď ke konci jsem grogy permanentně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.4.14 14:15

Uz za rok to bude milionkrat lepsi
dvoulety jsou priserny
mozna jsou proto tak roztomili, aby je matky nezabily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.4.14 14:17

@dada453 Řekni si, že doma nemusíš skoro nic, hele, hlavně abyste měly co jíst (tedy něco ukuchtit nebo připravit) a z čeho jíst (asi budeš muset umýt nádobí) a zbytek počká. A neboj, určitě bude líp.

• Citovat
  • Upravit
29436
10.4.14 14:18

Samozřejmě, že lépe bude. Jak malá poroste a odroste, už Tě nebude tolik potřebovat, bude víc a víc samostatná, takže lépe určitě bude. ;) Jen to asi bude chvilku trvat, no. :oops: Co zkusit odpočinout si, zobat nějaké vitamíny (mě třeba na únavu hrozně pomáhá hořčík). Mě je skoro 27, tudíž jsem mnohem mladší než ty, mám dvě malé děti (skoro 3 roky a 8 měsíců), dálkově studuji, s jedním klukem dojíždím dvakrát týdně po doktorech na kontroly, mladšího vláčím sebou, hlídání žádné nemáme a taky toho mám občas plný brejle. Hlavně teď, když mám už zkouškové, to fakt nevím, kam dřív a hlavně kdy se učit. Občas s děckama vytuhnu v osm taky (i manžel :D ), žehlení mi tady třeba leží už skoro tři týdny - neřeším, bych se z toho musela zbláznit, žehlení počká, až já udělám zkoušky a budu mít zase na chvilku klid. :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.04.14 v 14:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
@Pudloslava píše:
Uz za rok to bude milionkrat lepsi
dvoulety jsou priserny
mozna jsou proto tak roztomili, aby je matky nezabily :-)
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup

@dada453 to nebude vekem, to bude jarni unava a tu maji i nactileti.me je tolik co tobe..chce to zdravou stravu hodne, pridat vitaminy, ted treba doporucuji koprivovy caj, a delej si salaty z cervene repy ;) pohyb venku..to bude dobry..

Příspěvek upraven 10.04.14 v 14:19

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
@Antonie Bolavá píše:
Já kolikrát usnu dřív než děti. Mám dvě a třetí čekám a teď ke konci jsem grogy permanentně :zed:

Teď mi tu něco nehraje.. Píšeš dvě a čekáš třetí, ale v metříku máš tři děti už narozené :D Nebo jsem blbě pochopila metry? To je možné, i já už mám ze dvou uličníků někdy dlouhý vedení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML