Miminko (panenka ) + oblečení

627
10.4.14 13:12

Miminko (panenka ) + oblečení

Ahoj holky,

prosím poraďte sháním pro dceru k druhým narozeninam nějakou panenku (ji se libi spíš miminka) kterou by mohlé oblékat.. takže i nějaké oblečení..

Byla jsem v dračiku nic takového tam neměl aspon ne to co si představuju.

Prosím máte někdo nějaký odkaz?

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
10.4.14 13:16

Ja koupila male ted ke druhym narozeninam od Hasbro panenku Baby Alive. Je teda vlasata, ale hrozne ji rada cese a ma plinku, cura do nocnicku apod. Saticky ma jenom jedny, ale urcite by se daly dokoupit. No moje dite ji zboznuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
10.4.14 13:20

Já jsem koupila normální panenku-miminko, velkou asi 46cm (už nevím přesně). A ktomu jsem nakoupila normální dětské oblečky ve vel.44. Za dobrou cenu se dají koupit v Kik a nebo přes bazárek objednat po nedonošeňátkách (ty věci jsou jako nové, většinou nošené max. měsíc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
10.4.14 13:21

Já malé koupila obyčejny miminko, ale dělá snad šest zvuků. Taky ráda oblíká ( hlavně vysléká ) a než abych kupovala drahé oblečení pro pannenku, používáme její, když byla malá. Panance je to trošičku větší, ale dcerce to vůbec nevadí. Naopak je ráda, že má tolik možností v jejím oblékání. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamulin
10.4.14 13:22

http://www.maxikovy-hracky.cz/…panenka-36cm tady je panenka tu kupovala má sestra neteři k 3 narozeninám. A oblečky se dají koupit jsou hned pod tou panenkou není zač

• Citovat
  • Upravit
30316
10.4.14 13:27

@Moniulik já mám v plánu vybrat panenku tady a oblečky nechám malé ty co nosí sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
14.1.15 14:20

@Evelina31 Dobrý den, mohu se zeptat je to ta co i papá? Kde kupujete náhradní plenky a jídlo? Chci jí právě dceři taky koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí