Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
prosím poraďte sháním pro dceru k druhým narozeninam nějakou panenku (ji se libi spíš miminka) kterou by mohlé oblékat.. takže i nějaké oblečení..
Byla jsem v dračiku nic takového tam neměl aspon ne to co si představuju.
Prosím máte někdo nějaký odkaz?
Moc děkuji
Ja koupila male ted ke druhym narozeninam od Hasbro panenku Baby Alive. Je teda vlasata, ale hrozne ji rada cese a ma plinku, cura do nocnicku apod. Saticky ma jenom jedny, ale urcite by se daly dokoupit. No moje dite ji zboznuje.
Já jsem koupila normální panenku-miminko, velkou asi 46cm (už nevím přesně). A ktomu jsem nakoupila normální dětské oblečky ve vel.44. Za dobrou cenu se dají koupit v Kik a nebo přes bazárek objednat po nedonošeňátkách (ty věci jsou jako nové, většinou nošené max. měsíc).
Já malé koupila obyčejny miminko, ale dělá snad šest zvuků. Taky ráda oblíká ( hlavně vysléká ) a než abych kupovala drahé oblečení pro pannenku, používáme její, když byla malá. Panance je to trošičku větší, ale dcerce to vůbec nevadí. Naopak je ráda, že má tolik možností v jejím oblékání. ![]()
http://www.maxikovy-hracky.cz/…panenka-36cm tady je panenka tu kupovala má sestra neteři k 3 narozeninám. A oblečky se dají koupit jsou hned pod tou panenkou není zač
@Evelina31 Dobrý den, mohu se zeptat je to ta co i papá? Kde kupujete náhradní plenky a jídlo? Chci jí právě dceři taky koupit.