Stará známost

6
18.3.25 16:28

Stará známost

Ahoj, před více jak pěti lety jsem jezdil jako kurýr do jedné firmy. Tam byla holka, která mi skládala komplimenty (aspoň tak sem to vnimal) v té době jsem se k ničemu neměl a byl jsem z ni nervózní, přece jenom jsem byl mladé ucho a ona odemne starší. V práci sem dal výpověď a šel jsem dělat to co sem vždy chtěl. Po pěti letech se mi zobrazila na FB tak sem si ji přidal a napsal jí. Dle mého konverzace probíhala v pohodě a asi si mě i pamatovala. Pozval jsem jí na kávu a odepsala že ji ráda přijme pokud mi nevadí že má dvě děti, což samozřejmě mi nevadilo. Jednoho dne jsem ji napsal a odepsala mi, že jde s dítětem na pohádku a na druhý den mi napíše a nenapsala. Co si o tom myslíte, mám jí napsat nebo jen nemá zájem a nevěděla jak mi to napsat? Diky

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31287
18.3.25 21:22

Napsala bych ji jeste jednou. Ono okolo dětí, notabene dvou, je kolikrat takovy kolotoc, ze i vlastni sestre odepise na zpravu po týdnu.
Ale zase vickrat uz bych se na to vyprdla.
Jak dlouha doba ubehla od informace „muzes me pozvat na kavu, pokud ti nevadi, že mam dve deti“ a tim pozvanim na kávu?
Pokud dlouha, muze mit pocit, ze ti ty děti nejdou moc pod fousy a ozval ses az za dlouho treba z duvodu, zes nic jinyho neulovil.
My zeny si leckdy umime vystavit v hlavě všemožné teorie, notabene kdyz jde o vlastni deti a potencialni otčímy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.3.25 07:13

@Mar__tanka1983 Hned na to sem ji napsal kdy má čas ať se můžeme domluvit tak mi minulý týden napsala že tento a příští (jakože tento) nemůže že má toho hodně v práci školení a takové blbosti a že může jen do 15h.. Tak sem ji napsat ať se mi pak ozve kdy se ji to bude hodit a že já si to už zařídím a odepsala mi na to že „dobře“.. A dnes dala do příběhu fotku kavy s pivem, takže s někým na kafi byla ale na mě nemá čas :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
19.3.25 07:23

Nebo čeká zda to vzdáš, nebo budeš ještě usilovat, my ženy jsme komplikovaný stvoření :D
Napsala bych ji, že asi tlačíš na pilu, ale že zájem opravdu máš, tak když si to rozmyslí a bude chtít někam jít, ať se ozve. A dál bych komunikovala na kamarádské úrovni ( dobré ráno, přeju hezký den, jaký jsi měla den? co děti? A podle jejich odpovědí uvidíš jak se to bude vyvíjet
Mě když lovil manžel, taky to neměl úplně jednoduché, psaní dobrý ale schůzka byla až po nějaké době, taky jsem měla děti, on taky.. člověk musí myslet i na ně. A i jsem byla nervózní z té schůzky, takže jsem to oddalovala i kvůli sobě :nevim:
Na pivu a kafi mohla byt klidně s kamarádkou nebo kolegyní z práce, to bych úplně nebrala jako - a na mě čas nemá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
19.3.25 07:26

I tak bych to jeste jednou zkusila.
Kavu a pivo mohla mit domluveno uz nejakou dobu dopředu, na jediny volny den, nedelej hned zavery 8)
Taky na ni mohla sedet s kamaradkou a s detmi v zádech, a da se predpokladat, ze na rande by je s sebou netahla.
Bud trochu kteativni, nabidni ji treba kratke setkani pri obedove pauze, nemusi jit hned o plnohodnotnou celovečerní schůzku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.3.25 08:49

@KáťaKašpi @Mar__tanka1983 Minulý týden sem ji napsal až bude mít čas tak ať se ozve, ten čas by měla mít příští týden ale pochybují že se ozve.. Ale souhlasim s tím co píšete minule se mi stalo něco podobného a skončilo to úspěchem na jednu noc :D a neúspěchem že se pak už nikdy neozvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
19.3.25 09:02

A mezitím si nějaký zprávy vymenite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.3.25 09:11

@KáťaKašpi Ne, jsem jasný a stručný :mrgreen: ale v neděli sem ji napsal a po dvou větách mi napsala že jde s dítětem na pohadku a že zítra napíše a nenapsala. Mám ji tedy znovu napsat a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
19.3.25 09:27

Aha🤔, já myslela že si jinak pár zpráv třeba za den vymenite..my jsme si psali nejdřív pár zpráv denně a postupem vlastně skoro pořád.
No, možná bych pár dní počkala zda se ozve a kdyz ne, tak nejspíš nemá zájem, nebo má strach z dalšího zklamání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
19.3.25 13:11

Starší, dětná, bez zájmu. To chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.3.25 13:40

@Karamba2020 Z mých zkušeností tohle dělá víceméně každá, přece „holky nepišou první“. Na radu zdejších žen sem jí napsal a odepisovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.3.25 08:47

@Mar__tanka1983 @KáťaKašpi Napsal jsem ji a ve čtvrtek měla na mě čas tak bylo celkem fajn psaní, jenže z ni vypadlo že má takový zvláštní vztah s přítelem že to mezi nimi nefunguje a jsou spolu spíš jen ze zvyku, ale má s nim jedno dítě 5 letou holčičku a pak má z jiným 11 letého kluka. Co by jste poradily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
22.3.25 09:51

@Nicko130 ať si to vyřeší a až bude volná a bude mít zájem ať se ozve.. nemíchala bych se do vztahu, to že říká, že to je na prd, neznamena že je to na prd.. nabídla bych maximálně kamarádství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
22.3.25 11:55

Souhlas s @KáťaKašpi
dve maly deti, kazdy s jinym, a zije s pritelem, se kterym TVRDÍ, ze to neklape? To neni nejlepsi partie, do ktery se michat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová