Starý labrador

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.7.13 19:20

@DanielaSna

ahoj, nedávej vůbec lidské léky, které ti nedal veterinář, zrovna Ibalgin může psa zabít, nedávno mi moje fenka, která má displazii 3/3 na obě nohy nemohla vstát a můj první nápad byl dát jí tento lék od bolesti, ale volala jsem vetovi a ten mi řekl, že nikdy tohle nemám podávat. Nakonec to byl zánět v kloubu v přední noze, stačily antibiotika a je zase vpohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.7.13 19:44
@kočička Evička píše:
@DanielaSnaahoj, nedávej vůbec lidské léky, které ti nedal veterinář, zrovna Ibalgin může psa zabít, nedávno mi moje fenka, která má displazii 3/3 na obě nohy nemohla vstát a můj první nápad byl dát jí tento lék od bolesti, ale volala jsem vetovi a ten mi řekl, že nikdy tohle nemám podávat. Nakonec to byl zánět v kloubu v přední noze, stačily antibiotika a je zase vpohodě :hug:

Evičko, děkuji! Dysplazie ve stádiu, jaké má tvůj pejsek, je hrozná :( Ibalgin jsem přestala dávat, chladím mu packu tím namrazovacím gelem a má naprosto klidový režim, tak se lepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.13 19:52
@DanielaSna píše:
Evičko, děkuji! Dysplazie ve stádiu, jaké má tvůj pejsek, je hrozná :( Ibalgin jsem přestala dávat, chladím mu packu tím namrazovacím gelem a má naprosto klidový režim, tak se lepší :pankac:

mám ji od štěněte a je jí 10 let a zvládá to docela dobře, má k lítání velkou zahradu a od jara do podzimu plave několikrát denně v bazénu a tím se jí hodně zpevňují svaly a drží ty klouby. Kdyby se vám to nelepšilo, zajdi na vyšetření, nemusíš třebas dělat tu dysplazii, může mít potíž i z jinýho důvodu, třeba i osiny dělají velké problémy apod. Držím palce, ať se máte dobře a přejde to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.13 19:53

Chtěla jsem napsat že má od štěněte dysplazii, ne že ji mám (i když ji taky mám od toho štěněte - tu fenečku). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.7.13 20:15

To je dobrý překlep :mrgreen: Ten náš je také pořád venku, protože nepracuji a mohu se mu věnovat. On je to vůbec chcípáček, od štěněte trpí na záněty uší a kdyby třikrát týdně nehodil šavli, myslela bych, že je nemocný! Oba jeho rodiče měli dysplazii 0/0, on tu kontrolu nepodstoupil, stejně není uchovněný, tak proč ho trápit zbytečnými zákroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný