Starý sendvičovač ECG

2468
24.7.15 20:28

Starý sendvičovač ECG

Před šesti lety jsem dostala od mamky sendvičovač, který už nepoužívala. Dala mi ho i s návodem, ten jsem ale ztratila. Je to typ LW - 70B. Má ho někdo? A nějaké recepty navrch kdyby byly. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69126
24.7.15 21:21

No, nevim jak konkretne tento typ, ECG jsem mivala driv, ale jinak vsechny obyc, co jsem pouzivala, mi prisly v podstate stejne. Zastrcim do zasuvky, pockam, az se rozsviti nebo zhasne kontrolka, ze je to rozpalene, dovnitr dam sendvice, zavru a po prislusne dobe (to vychytas, zpocatku mozno casteji kontrolovat) zase vyndas, ja vyndavam placatou drevenou lopatkou, das tam nove a pokracujes…
Recepty, ja delam v podstate dva typy s ruznymi obmenami, naslano a nasladko. Plus kdyz to ma ctvercove a ne obdelnikove tvary, jdou v tom delat i volska voka.
Mezi dva kousky toustoveho chleba dam, co mam po ruce. Obvykle pri slanych maznu pulku kecupem, pulku horcici, dovnitr dam sunku, platek syra, cibuli, proste na co je chut. Sladke maznu maslem a delam treba jako zemlovku - strouhana jabka, mozno tvaroh, rozinky, mozno prisladit, skorici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
24.7.15 21:29

@ugluk díky,tenhle půlí tousťák na trojúhelníky. Už má trochu sedřenou nepřilnavou vrstvu, tak ho asi zkusím vyložit pečicím papírem a v případě úspěchu pořídím nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
24.7.15 21:33

@ostlužina jo, neco takoveho jsme mivali, taky ECG na trojuhelnicky a taky tomu po mnoha letech odesla ta neprilnava vrstva a blbe se cistil (ale sendvice delal dobre do posledni chvile). Ten pecici papir nevim nevim, spis bych zkusila sendvice trosku namazat zvenci maslem nebo tak. On se na to ten toustak nelepil, spis jen jak pisu, kdyz tam treba natekl kousek syra a pripeklo se to, tak to slo hrozne tezko dolu a uz me to nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
24.7.15 21:38

@ugluk jo, to dělal taky, proto tak dlouho ležel ve skříni. A jaký teď máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
24.7.15 21:40

@ostlužina taky neco noname, dostali jsme ho jako svatebni dar a ted budeme slavit desetilete vyroci, takze asi moc nedoporucim, ale jak pisu, prijde mi to vsecko v podstate hodne podobne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
24.7.15 21:45

@ugluk tak nic. :lol: Asi napíšu Ježíšovi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
24.7.15 21:47

Nevíš náhodou na kolik stupňů se tyhle přístroje zahřívají? Kvůli andulkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
24.7.15 21:53

@ostlužina kvuli andulkam, jako kdyby si na to sedly? Zvrchu je to studene, normalne na tom udrzim ruku. Zevnitr je to teda horke velmi, velmi, pri dotyku se popalim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
24.7.15 21:54

@ugluk ne, ale jsou velmi citlivé na teflon, už jsme takhle dvě odrovnali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
24.7.15 21:57

@ostlužina jako ze se z toho uvolnuji nejake vypary? Tak s timhle asi moc neporadim, ale treba na rozdil od panve je tohle v podstate celou dobu provozu zavrene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
24.7.15 22:03

@ugluk jo, teflon pouští výpary. Naposledy jsem odrovnala andulku tím, že jsem si neuvědomil a, že strkám do trouby teflonový hrnec.Byla ve vedlejší místnosti. Předpokládám, že v sendvičovači bude o dost míň než 250°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
24.7.15 22:05

@ostlužina aha, tak to si opravdu netroufnu soudit. Min nez 250 predpokladam, ze ano. Ja mivala andulku jako dite a ta mi chudera zemrela, kdyz zacala ozirat nejakou nenapadnou kytku na okne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
24.7.15 22:09

@ugluk ach jo, tak ten křáp asi zase uklidím. :? Děkuji ti moc. Na netu jsem taky nic nenašla. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí