Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Státní jesle neexistujou. Jestli myslíš městské, tak mrkni tady http://www.polza.cz/…e-jeslicky-0
@Anonymní píše:
Nic takového jako zápis do jeslí není, podáš přihlášku, a pokud mají volné místo a dítě víc jak rok, tak ho vezmou i během roku - informace od ředitelek jeslí. Taky prosím zachovat anonym, nemusí to vědět ostatní zde, nebo smazat, díky.
Díky, to jsem chtěla vědět. Toto totiž nikde uvedeno není.
@Jahru jj, vím, že jsou městské, jen se o nich většinou mluví jako o státních (i když je to nepřesné), asi jako paralela se státní školkou a protiklad k soukromým jeslím (když hledáš recenze, tak po zadání „městské jesle“ ti nevyjede nic. Ale to jen tak na okraj.
Za odkaz děkuju, ale o něm vím, bohužel tam k tématu není ani fň. Je tam přihláška, ale ne jakým způsobem se hlásí.
@Anonymní píše:
Nic takového jako zápis do jeslí není, podáš přihlášku, a pokud mají volné místo a dítě víc jak rok, tak ho vezmou i během roku - informace od ředitelek jeslí. Taky prosím zachovat anonym, nemusí to vědět ostatní zde, nebo smazat, díky.
Jo a máš prosím nějaké osobní zkušenosti? Něco málo jsem našla, co se týká recenzí, ale moc toho není.
Ze šesti příspěvků je pět anonymních… to téma je tak dyškrétní, že jdu radši taky do anonymu. Přeci jen ti rýpaví příbuzní…
Státní jesle v Brně jsou na velmi slušné úrovni - prosím o zachování anonymity, je to brutálně soukromá informace, měli jsme tam dítě, děkuji.
@Anonymní píše:
Ze šesti příspěvků je pět anonymních… to téma je tak dyškrétní, že jdu radši taky do anonymu. Přeci jen ti rýpaví příbuzní…Státní jesle v Brně jsou na velmi slušné úrovni - prosím o zachování anonymity, je to brutálně soukromá informace, měli jsme tam dítě, děkuji.
Do jeslí v Brně jsem podávala přihlášku už někdy v únoru…nejdříve jen nepodepsanou mailem s tím, že mi bylo řečeno, ať ofiko přihlášku přinesu osobně až bude pěkně??? Osobně jsem tam pak byla někdy na začátku dubna, paní ředitelka mě provedla, vše ukázala a celkově byla moc milá. Když jsem tam v únoru volala, bylo mi řečeno, že se nemusím bát, že berou všechny…tak asi tak.
Edit: Ještě jsem zapomněla zmínit, že dceru jsem chtěla přihlásit od záři, ale vzali by mi ji v podstatě hned. Nakonec půjde na zkoušku v srpnu a od září „naostro“
Městské jesle provozuje Poliklinika Zahradníkova - www.polza.cz /jesle
Jesle jsou v Židenicích, Černých Polích, Kohoutovicích.
Moje zkušenost : určitě upřednostňuji před soukromými. Cenově i přístupem personálu.
Do jeslí jsem chodila já a nyní i moje dcera.
Mají tradici i když je jich nyní mnohem méně.
@Anonymní píše:
Městské jesle provozuje Poliklinika Zahradníkova - www.polza.cz /jesle
Jesle jsou v Židenicích, Černých Polích, Kohoutovicích.
Moje zkušenost : určitě upřednostňuji před soukromými. Cenově i přístupem personálu.
Do jeslí jsem chodila já a nyní i moje dcera.
Mají tradici i když je jich nyní mnohem méně.
Můžu se zeptat jak to cenově vychází? Nenašla jsem to. Děkuji
@nestarejtese píše:
Můžu se zeptat jak to cenově vychází? Nenašla jsem to. Děkuji
Pokud je tam dítě každý den a celý den, tak 6000 kc/měsíc.
@novabara píše:
Pokud je tam dítě každý den a celý den, tak 6000 kc/měsíc.
Není to na státní zařízení nějak hodně? Já v soukromé školičce platím méně a je tam jenom 10 dětí. ![]()
@lea79 - a poradite ? Mestske se mi zdaly personalne kvalitnejsi. A maji dlouholete zkusenosti. I prostory jsou tam krasne.
Jeste je rozdil skolka a jesle. Skolky jsou pro starsi a levnejsi. Jeslicky jsou narocnejsi a pro prcky 1-4 roky. Je tam i vic personalu. Tedy v tech mestskych. Zajimaly mne jesle. Dekuji
Jeste je rozdil skolka a jesle. Skolky jsou pro starsi a levnejsi. Jeslicky jsou narocnejsi a pro prcky 1-4 roky. Je tam i vic personalu. Tedy v tech mestskych. Zajimaly mne jesle. Dekuji
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Prosím o anonym, nechci aby moji rýpaví příbuzní řešili několik měsíců předem, proč chci dát dítě do jeslí.
Nevíte prosím, kde na webu najít konkrétní informace o zápisu do státních jeslí v Brně? Jde mi hlavně o termíny, protože je nemůžu najít nikde vypsané, tak jako je tomu u MŠ.