Státní jesle Brno - zápis

Anonymní
1.5.17 13:42

Státní jesle Brno - zápis

Prosím o anonym, nechci aby moji rýpaví příbuzní řešili několik měsíců předem, proč chci dát dítě do jeslí.

Nevíte prosím, kde na webu najít konkrétní informace o zápisu do státních jeslí v Brně? Jde mi hlavně o termíny, protože je nemůžu najít nikde vypsané, tak jako je tomu u MŠ.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9750
1.5.17 13:49

Státní jesle neexistujou. Jestli myslíš městské, tak mrkni tady http://www.polza.cz/…e-jeslicky-0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.17 14:01
@Anonymní píše:
Nic takového jako zápis do jeslí není, podáš přihlášku, a pokud mají volné místo a dítě víc jak rok, tak ho vezmou i během roku - informace od ředitelek jeslí. Taky prosím zachovat anonym, nemusí to vědět ostatní zde, nebo smazat, díky.

Díky, to jsem chtěla vědět. Toto totiž nikde uvedeno není.

@Jahru jj, vím, že jsou městské, jen se o nich většinou mluví jako o státních (i když je to nepřesné), asi jako paralela se státní školkou a protiklad k soukromým jeslím (když hledáš recenze, tak po zadání „městské jesle“ ti nevyjede nic. Ale to jen tak na okraj.
:) Za odkaz děkuju, ale o něm vím, bohužel tam k tématu není ani fň. Je tam přihláška, ale ne jakým způsobem se hlásí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.17 14:02
@Anonymní píše:
Nic takového jako zápis do jeslí není, podáš přihlášku, a pokud mají volné místo a dítě víc jak rok, tak ho vezmou i během roku - informace od ředitelek jeslí. Taky prosím zachovat anonym, nemusí to vědět ostatní zde, nebo smazat, díky.

Jo a máš prosím nějaké osobní zkušenosti? Něco málo jsem našla, co se týká recenzí, ale moc toho není.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.17 14:59

Ze šesti příspěvků je pět anonymních… to téma je tak dyškrétní, že jdu radši taky do anonymu. Přeci jen ti rýpaví příbuzní…

Státní jesle v Brně jsou na velmi slušné úrovni - prosím o zachování anonymity, je to brutálně soukromá informace, měli jsme tam dítě, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.17 15:10
@Anonymní píše:
Ze šesti příspěvků je pět anonymních… to téma je tak dyškrétní, že jdu radši taky do anonymu. Přeci jen ti rýpaví příbuzní…Státní jesle v Brně jsou na velmi slušné úrovni - prosím o zachování anonymity, je to brutálně soukromá informace, měli jsme tam dítě, děkuji.
:-D jsem se pobavila. Máš pravdu, anonymita v tomto tématu je svým způsobem zbabělost, ale když máš v rodině „odborníky“ na děti (zdravotnictví, školství) a závistivou příbuznou, která nemůže překousnout to, že ona tvrdla dlouhé roky doma a nemohla si najít práci a ty tu práci máš a hodláš se do ní vrátit (a všichni sem samozřejmě chodí), tak si dvakrát rozmyslíš, než tuto informaci někde vypustíš. Ne že bych si to neuměla obhájit, ale je to otravné a hlavně zbytečné. Zakladatelka
  • Citovat
  • Upravit
32
1.5.17 16:03

Do jeslí v Brně jsem podávala přihlášku už někdy v únoru…nejdříve jen nepodepsanou mailem s tím, že mi bylo řečeno, ať ofiko přihlášku přinesu osobně až bude pěkně??? Osobně jsem tam pak byla někdy na začátku dubna, paní ředitelka mě provedla, vše ukázala a celkově byla moc milá. Když jsem tam v únoru volala, bylo mi řečeno, že se nemusím bát, že berou všechny…tak asi tak.

Edit: Ještě jsem zapomněla zmínit, že dceru jsem chtěla přihlásit od záři, ale vzali by mi ji v podstatě hned. Nakonec půjde na zkoušku v srpnu a od září „naostro“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.18 21:16

Jesličky města Brna

Městské jesle provozuje Poliklinika Zahradníkova - www.polza.cz /jesle
Jesle jsou v Židenicích, Černých Polích, Kohoutovicích.
Moje zkušenost : určitě upřednostňuji před soukromými. Cenově i přístupem personálu.
Do jeslí jsem chodila já a nyní i moje dcera.
Mají tradici i když je jich nyní mnohem méně.

• Citovat
  • Upravit
677
28.9.18 06:45
@Anonymní píše:
Městské jesle provozuje Poliklinika Zahradníkova - www.polza.cz /jesle
Jesle jsou v Židenicích, Černých Polích, Kohoutovicích.
Moje zkušenost : určitě upřednostňuji před soukromými. Cenově i přístupem personálu.
Do jeslí jsem chodila já a nyní i moje dcera.
Mají tradici i když je jich nyní mnohem méně.

Můžu se zeptat jak to cenově vychází? Nenašla jsem to. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.9.18 07:44
@nestarejtese píše:
Můžu se zeptat jak to cenově vychází? Nenašla jsem to. Děkuji

Pokud je tam dítě každý den a celý den, tak 6000 kc/měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
28.9.18 08:14
@novabara píše:
Pokud je tam dítě každý den a celý den, tak 6000 kc/měsíc.

Není to na státní zařízení nějak hodně? Já v soukromé školičce platím méně a je tam jenom 10 dětí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.18 08:30

Je to individualni , podle prijmu . 1000,- - max 6000,-

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.18 08:38

@lea79 - a poradite ? Mestske se mi zdaly personalne kvalitnejsi. A maji dlouholete zkusenosti. I prostory jsou tam krasne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.18 08:42

Jeste je rozdil skolka a jesle. Skolky jsou pro starsi a levnejsi. Jeslicky jsou narocnejsi a pro prcky 1-4 roky. Je tam i vic personalu. Tedy v tech mestskych. Zajimaly mne jesle. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.18 08:43

Jeste je rozdil skolka a jesle. Skolky jsou pro starsi a levnejsi. Jeslicky jsou narocnejsi a pro prcky 1-4 roky. Je tam i vic personalu. Tedy v tech mestskych. Zajimaly mne jesle. Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin