Státnice 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.2.20 13:34
@juicee píše:
Mám to úplně stejně. Budu se učit vše znova. Navíc těch autorů a děl…:-(

Já to teď potlačila a nervuju se jen s bakalářkou. Pokud se mi ji podaří odevzdat, tak až pak se začnu nervovat se státnicemi. A do toho mě teda čeká taky ještě jedna ZK a zápočet. A chodím do práce a mám rodinu, nevím, jestli jsi taky raketa jako já nebo mladá kočka. Pokud to druhé, tak máš ještě mladou hlavu a určitě to sfoukneš dobře.

• Citovat
  • Upravit
345
27.2.20 15:27
@Anonymní píše:
Já to teď potlačila a nervuju se jen s bakalářkou. Pokud se mi ji podaří odevzdat, tak až pak se začnu nervovat se státnicemi. A do toho mě teda čeká taky ještě jedna ZK a zápočet. A chodím do práce a mám rodinu, nevím, jestli jsi taky raketa jako já nebo mladá kočka. Pokud to druhé, tak máš ještě mladou hlavu a určitě to sfoukneš dobře.

Zaleží co je myšleno raketou, já mám 40 :-) Takže to asi raketa jsem:-)

Taky mi zbývá ještě jedna zkouška. Mám rodinu a práci na full time.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.20 17:02
@juicee píše:
Zaleží co je myšleno raketou, já mám 40 :-) Takže to asi raketa jsem:-)Taky mi zbývá ještě jedna zkouška. Mám rodinu a práci na full time.

Já 42 :). Myslela jsem, jestli nejsi bezdětná pětadvacítka. Tak to jsme na tom podobně.

• Citovat
  • Upravit
119
27.2.20 22:36

Ahoj holky, taky letos státnicuju na bakalářské studiu, obor fyzioterapie. Studuji prezenčně a děti zatím nemám, ale manžela už ano :D Zatím mám nahnáno hlavně z bakalářky - abych to stihla a bylo to ok - u nás se to hrozně hrotí na délku práce - běžně tu mají bc práce 70 stran textu, což dost dobře nedokážu pochopit, na jiných školách je naopak tolik stran spíš ku škodě, ale což. Mám taky kvalitativní výzkum, 4 kazuistiky pacientů. Zatím mám hotovou teorii a cvičení s pacienty, musím ještě praktickou hodit do počítače a zpracovat. Odevzdáváme „až“ na začátku května, tak doufám, že bych to mohla stihnout, ale jsou to nervy :D Nejvíc mě štve, že my máme ještě teď 15 předmětů a po zkráceném semestru 10 týdnů osmihodinové praxe. U zdravotnických oborů moc kreditový systém nefunguje, máme téměř vše nalajnované co v kterém roce musíme dělat, spoustu prerekvizit, takže jsem si třeba ve druháku více zkoušek udělat nemohla, abych měla teď víc času. Pak pár dní volna a státnice :zed: Nejdřív praktické, pak teorie a obhajoba. Ježiš to je sloh, no potřebovala jsem se vypovídat :D Ale zvládnem to :kytka: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.2.20 06:23

@fyziowomen jo, měla jsem to úplně stejně, neboj to dáš :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
28.2.20 07:19

Ženy, tak moje bilance za včerejšek. Lehla jsem k tomu v devět, přečetla stránku a usnula :,( A pak něco dělejte. Dlouhodobě beru Lecitin a teď jsem ještě přihodila Piracetam AL. Tonoucí se stébla chytá.
Potřebovala bych spíš něco na energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
1.3.20 17:23

No holky byla jsem ted 3 tydny nemocná, nejdriv chripka se 39, následně jsem dostala bakterialni zanet průdušek, takze ATB. Musim se dat co nejrychleji do kupy a pořádně zamakat, chci to mit v cervnu za sebou 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
2.3.20 05:25
@fyziowomen píše:
No holky byla jsem ted 3 tydny nemocná, nejdriv chripka se 39, následně jsem dostala bakterialni zanet průdušek, takze ATB. Musim se dat co nejrychleji do kupy a pořádně zamakat, chci to mit v cervnu za sebou 😁

To je mi moc líto. Já to takhle měla 3 týdny zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
9.3.20 12:49

Já se hlásím :) bakalářské státnice na právnické fakultě - obor veřejná správa, k tomu přijímačky na navazující magisterské a momentálně ještě přijímačky na klasické magisterské právo :D ano, jsem magor :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
10.3.20 07:36

Holky, vy jste takové borky! Já mám absolutní tvůrčí krizi. Jsem v polovině bakalářky a mám totální blok. Vůbec nevím jak pokračovat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.20 08:00
@juicee píše:
Holky, vy jste takové borky! Já mám absolutní tvůrčí krizi. Jsem v polovině bakalářky a mám totální blok. Vůbec nevím jak pokračovat:-(

Zrovna jedu na konzultaci. Pokud mi to strhá, tak už to vzdám. Za dva týdny musím odevzdat.

• Citovat
  • Upravit
119
17.3.20 00:13

Holky možná, že je v tuhle chvíli bakalářka trochu malicherná starost, ale zase na druhou stranu čtením zpráv o nemoci společnosti ani sobě nijak neprospěji a když bakalářku dokončím, budu moci aspoň nastoupit do nemocnice. Mám problém s určením priorit, prostě moc neposlouchat to šílení a psát. Je strašně těžké se teď soustředit. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
17.3.20 07:34
@fyziowomen píše:
Holky možná, že je v tuhle chvíli bakalářka trochu malicherná starost, ale zase na druhou stranu čtením zpráv o nemoci společnosti ani sobě nijak neprospěji a když bakalářku dokončím, budu moci aspoň nastoupit do nemocnice. Mám problém s určením priorit, prostě moc neposlouchat to šílení a psát. Je strašně těžké se teď soustředit. :pocitac:

Ani mi nemluv. Vůbec nemám na to myšlenky. Navíc nemám potřebné materiály z důvodu zavření knihoven. Osobně si myslím, že termíny budou posunuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.20 08:35

Jsem na tom stejně, pokud nám neposunou datum, mám příští týden odevzdat. Asi se to teda bude jen nahrávat do programu. Začíná mi být jedno, v jakém stavu to odevzdám, taky mi není z toho, co se děje dobře a nedokážu se soustředit.

• Citovat
  • Upravit
119
17.3.20 08:52

Zase na druhou stranu když půjdu v září, nestane se vůbec nic.
Edit: překlep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko