Státnice 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.3.20 21:31

Zdravím všechny, ráda bych se připojila, letos mě čeká dokončení Bc. z biochemie, taky v tom docela lítám, píšu v poledne a po večerech, když dítko spí a já nejsem úplně utahaná, ale to moc času není. Taky absolutně netuším, jak udělat zkoušky a učit se na státnice, po dvouletém přerušení mi z hlavy vyletělo úplně všechno. Jana :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
27.3.20 05:36

Ahoj ženy, jak to jde?? Já dělám v pondělí ústní zkoušku online. Vůbec to neumím. Nějaký tip jak při tomto typu zkoušky nějak „opisovat“??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 12:25

@juicee jak to dopadlo? :hug: Ústní jsou moje noční můry i normálně, natož online. U nás se zatím neví, jak budou zkoušky vypadat, tak zatím nic nevíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.4.20 17:08

Dooadla zk dobře? :) u nás je téměř vsechno ústně prakticky :lol: tyjo holky, musim přidat, odevzdání práce mám 4.5., to musi klapnout, uz jenom poslední pacient, dat to dohromady a diskuze, závěr, abstrakt, ovrazky a přílohy.. To už mzsi klapnout 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 08:39

Bakalářku jsem před nějakou dobou sice odevzdala, ale začínám podléhat skepsi, co se týče učení na státnice. nejsem teď doma nikdy sama, nemám se kdy učit. Než byla tahle korona situace, tak jsem měla naplánováno, že měsíc před státnicemi si hodím marod a budu mít většinu dne sama pro sebe. To je teda scifi, denně vařím, dělám s mladší školu a myšlenky na svou školu nemám. Do toho chodím částečně do práce, částečně HO.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.20 11:20

@juicee Jak bojuješ? 8)

• Citovat
  • Upravit
119
15.6.20 11:54

Ahoj holky, tak ještě 2 týdny a budu to mít za sebou, ale mám hroznou depresi. Mám nejdřív 24. obhajobu a ústní a 1. 7. praktickou část. Je to hrůza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.20 12:38
@fyziowomen píše:
Ahoj holky, tak ještě 2 týdny a budu to mít za sebou, ale mám hroznou depresi. Mám nejdřív 24. obhajobu a ústní a 1. 7. praktickou část. Je to hrůza :zed:

Já mám vše v jeden den, přesně za dva týdny :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.20 07:51

Všem bojujícím přeji pevné nervy, já to mám za sebou. :palec: @fyziowomen držím na zítra palce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1.7.20 16:54

@fyziowomen snad vše dopadlo úspěšně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
1.7.20 17:43

Ano, je to úspěšně za mnou, pochlubím se, že dokonce samé 1 :D :D děkuji holky že jste na mě myslely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 21:41
@fyziowomen píše:
Ano, je to úspěšně za mnou, pochlubím se, že dokonce samé 1 :D :D děkuji holky že jste na mě myslely
:palec: úleva, viď? A bakalářku, která mě tak nebavila, jsem obhájila na B :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
119
2.7.20 07:52

Největší úleva 😂 gratuluji, teď si můžeme užít ten nejlepší pocit na světě 😁 já jedu v neděli s kamarádkama do Chorvatska, bude dámská jízda, nemůžu se dočkat 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.7.20 08:05
@listento píše:
Vy se fakt na státnice učíte? Vždyť to už všechno na pohodu víte, ne? Zbytečně se nestresuje. :palec: Já bych ideálně do září chtěla taky státnice stihnout, teď mě čeká právo. Jinak mám za sebou sranda obory typu dějiny umění a jazykovědy. Tak jsem optimista. :)

Tak na tyto přetěžké vědy se zřejmě učit nemusíš. Asi je to jako s právama v Plzni :mrgreen: Na normálních školách se u státnic znalosti vyžadují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
2.7.20 08:52

Zpětně musim říct, že státnice u nás byly spíš společenská událost, učitelé byli skvělí, moc hodní :D Ale zase je pravda, že jsem to uměla, tak neměli proč být na mě zlí. Rozhodně jsem to nechtěla podcenit, radši jsem se učila důkladně :) Lepší než státnice opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze