Státnice 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2520
30.4.23 07:52

@JahodovaZmrzlina jasne, myslela jsem otazky, pisu zkousky :-D Uz jsem to upravila.
Jinak mame tyhle predmety:

• fyziologie zvirat
  • etologie zvirat
  • welfare zajmovych zvirat
  • legislativa
  • CITES
  • Mezinarodni zachranne programy
  • Etologie psa
  • Vyziva psa
  • Prevence chorob zajmovych zvirat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.23 09:13
@Kacatko1986 píše:
@JahodovaZmrzlina jasne, myslela jsem otazky, pisu zkousky :-D Uz jsem to upravila.
Jinak mame tyhle predmety:
  • fyziologie zvirat
  • etologie zvirat
  • welfare zajmovych zvirat
  • legislativa
  • CITES
  • Mezinarodni zachranne programy
  • Etologie psa
  • Vyziva psa
  • Prevence chorob zajmovych zvirat

Ty kraso, no 8o to mas slusny narez. Budu ti mega moc drzet palecky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
30.4.23 18:25

@JahodovaZmrzlina diky, je to mazec.
jedu se ucit na chalupu v utery a dnes jsem si uz zacla balit. Mam velkou sportovni tasku, ktera je z 3/4 plna jen uceni a z toho je tak pulka ta podelana fyziologie, ktera je priserne tezka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
9.5.23 22:09

Mohu se prosím zeptat co je to obhajoba práce? Já teď na starší kolena šla na SŠ abych měla maturitu -absolurium nějak tak se to jmenuje. Četla jsem si z čeho se maturita skládá samozřejmě čj didaktický test písemne a ústní německý jazyk to samé a pak ta závěrečná práce s obhajobou a nějak nevím co to znamená děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
10.5.23 09:52
@jakke píše:
Mohu se prosím zeptat co je to obhajoba práce? Já teď na starší kolena šla na SŠ abych měla maturitu -absolurium nějak tak se to jmenuje. Četla jsem si z čeho se maturita skládá samozřejmě čj didaktický test písemne a ústní německý jazyk to samé a pak ta závěrečná práce s obhajobou a nějak nevím co to znamená děkuji

nevim o tom, ze by se na stredni obhajovala prace.. mozna na nejaky odborny, kde se dela treba nejaky vyrobek..? Prace se obhajuje na vysoke, bakalarska ci diplomova. Udelas prezentaci, kde shrnes obsah te prace a predneses to komisi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.5.23 10:10
@Kacatko1986 píše:
nevim o tom, ze by se na stredni obhajovala prace.. mozna na nejaky odborny, kde se dela treba nejaky vyrobek..? Prace se obhajuje na vysoke, bakalarska ci diplomova. Udelas prezentaci, kde shrnes obsah te prace a predneses to komisi..

Děkuji je to práce z odborné praxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.23 10:11
@jakke píše:
Mohu se prosím zeptat co je to obhajoba práce? Já teď na starší kolena šla na SŠ abych měla maturitu -absolurium nějak tak se to jmenuje. Četla jsem si z čeho se maturita skládá samozřejmě čj didaktický test písemne a ústní německý jazyk to samé a pak ta závěrečná práce s obhajobou a nějak nevím co to znamená děkuji

Kamos to mel na stredni taky. Zkratka odprezentujes, o cem jsi psala, nejak to shrnes, pokud mate vyzkum (kamos mel uz tehdy na stredni nejaky samozrejme primereny te stredni, treba dotaznik s 20 respondentama) tak shrnes ten… zadna veda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
10.5.23 10:44
@JahodovaZmrzlina píše:
Kamos to mel na stredni taky. Zkratka odprezentujes, o cem jsi psala, nejak to shrnes, pokud mate vyzkum (kamos mel uz tehdy na stredni nejaky samozrejme primereny te stredni, treba dotaznik s 20 respondentama) tak shrnes ten… zadna veda :palec:

Moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.23 10:53
@jakke píše:
Moc dekuju

Jsi dobra, ze ses na to dala :potlesk: vzdy obdivuju vsechny, co se do skolstvi vrati po xy letech, pripraveni se znovu ucit. Ja jak bych z toho vypadla na rok, dva, tak uz by do me nikdo nic nenacpal :lol: kdy te to ceka? Moc ti fandim a budu drzet palecky, at to vse dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.23 20:21

Ahoj holky, před pár dny jsme dostali posudky na bakalářky a teda nic moc, docela mě to vykolejilo :( Dělala jsem vše pečlivě pod vedením své vedoucí, jezdila na konzultaci skoro každý týden, vše se jí líbilo. Od ní mám posudek dobrý, ale od oponentky mám D. Není to sice taková hrůza ta známka, ale zamrzel mě celkový její komentář. Zhanila mi prakticky vše, co bylo vypracované dle přání mé vedoucí - téma, struktura práce… její otázky k obhajobě jsou formulované tak zvláštně, vyloženě jako by se mě snažila zahnat do kouta a nachytat na slovíčkaření, ale třeba to jen nedokážu objektivně zhodnotit a moc to řeším. Obhajoby mám za 10 dní a jsem z toho teď totálně vykolejená, bojím se. Jdu ten den jako první a máme obhajoby bakalářky a pak hned ústní, takže se bojím, co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
16.5.23 08:06

@JahodovaZmrzlina neves hlavu.
ja statnicovala vcera (uspesne a dokonce budu mit cerveny diplom) a byl tam s nami spoluzak.. Posudky jak od vedouci, tak od oponenta dost zle. U statnic u jednoho koridoru nic moc pry nerekl a komise se rozhodovala, zda ho vubec pusti a nakonec ho nechalo se 3 projit…
Takze si poradne priprav obhajobu a natri jim to u prezentace! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko