Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
poslala jsem dnes zprávu přes WhatsApp a ačkoli dotyčná byla dle statusu online cca hodinu potom co zpráva byla doručena, jsou fafjky stále šedé…Co to znamená? Kdyby byla zpráva otevřena a přečtena tak jsou přece modré ne?
Díky ![]()
Neotevřela konverzaci s tebou. Mohlo jí přijít víc zpráv najednou a nemusela si všimnout
@ančapepča píše:
Neotevřela konverzaci s tebou. Mohlo jí přijít víc zpráv najednou a nemusela si všimnout
Souhlasim ![]()
@ančapepča píše:
A nebo si všimnout nechtela ![]()
Mému kamarádovi, ktereho mam ulozeneho v tel.mi nejde odeslat přes watsap zprava. nemam ho blokleho, vse je standartne jako u jinych, se kterými si normalne pisu. objevi se mi jen jedna fajfka, jako odeslano, ale nedoruceno. jemu ke me to same, taky to nejde. se vsemi ostatními, ja i on nemame zadny problém. poradite někdo, co stim?? diky
@Cleopatraj40
V nastavení jde vybrat, jestli se ostatní dozví, zda si zprávu přečetla. Takže si ji přečetla, jen ji nezmodrají.
Mám to také tak. Nikdo nevidí, kdy jsem byla naposled online, a ani neví, zda jsem si zprávu přečetla nebo ne.
Tak to má asi i ona. Pravděpodobně ti odepsat nechce.