Statut studenta
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Dominik77474 píše: Více
Schválně jestli budeš říkat to stejný až zjistíš jaké jsou vůbec odvody státu z té „luxusní výplaty“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsi žádný zaměstnanec. Jsi podnikatel a tečka. Máš IČO, máš. Jsi podnikatel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hej hej a to bude sranda až přijdeš na to, že nemáš žádnou dovolenou a že když si neplatis majlant na dobrovolném nemocenském, tak jsi doma bez peněz při nemoci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius
Prosím už nepiš, tvoje příspěvky zde nemají jakoukoliv hodnotu…
- Citovat
- Upravit
@Dominik77474 píše: Víceřekne někdo, kdo o sobě tvrdí, že je normální zaměstnanec, jen pracuje na IČO
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius Píše jen pravdu a realitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Místo toho všeho hejtu co tu pišete mi můžete poradit… Proto jsem toto psal.
Měsíčně mám tedy platit socko, zdravko (to dělá nějakých 7 tisíc) + ještě nějaké daně odvádět ze mzdy? Nebo to se dělá kdy? U daňového přiznání?
- Citovat
- Upravit
@JancaS84 píše: Více
Jo? Rádi mi ať odejdu ze stávající práce, která mě naprosto baví a měl bych se dle něj zaměstnat někde jinde?
Já tyto rady nechci, já chci odpovědi na otázky které se ptám a ne nějakej výsměch a slovíčkaření..
- Citovat
- Upravit
Zatím si ještě ani nepochopil, že nemáš mzdu…
jinak daňové přiznání k dani z příjmu se podává jednou ročně do 1.4. papírově nebo do 1.5. elektronicky za uplynulý rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, radi ti, ať vyřešíš ten nezákonný „prac. vztah“. Hrozí ti pokuta 100k a zákaz podnikání na 2 roky. A ano, pokud nejsou svolní k tomu, aby tě zaměstnali, tak je řešením odejít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dominik77474 píše: VíceŠvarc systém je nelegální zaměstnávání a je definováno v zákoně o zaměstnanosti.
Stačí si ten pojen zadat do googlu a něco si o tom přečíst. Třeba tady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tento web beru já a určitě i mnozí lidé už spíše jako všeobecný a ne pouze pro matky.
A proč nemám pracovat na tento systém? Jak někoho můžu okrádat, když chci zdravko i socko platit