Stav po operaci haluxu

Anonymní
26.2.22 10:42

Stav po operaci haluxu

Ahoj, prosím o radu ty, které to mají za sebou. Je reálné absolvovat třetí den po operaci preventivku u zubaře? Pro mě to obnáší cca dvě hodiny včetně dopravy tam a zpět, měla bych odvoz.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.2.22 12:14

Mám po operaci jen jedné nohy. První čtyři dny jsem bolestí lezla po zdi. Problém byl doťapkat i k WC i s berlemi. Analgetika sice trochu působila, ale byla jsem po nich mátoha (tehdy lék Tramal). Nejlépe nechat nohu co nejvíc nahoře a podloženou - jakmile byla dole (vstávání, chůze, sed, jízda autem atp.), viděla jsem všechny svaté.
Nu, zvažte to. Když Vám lékař nabídne blízký nový termín, tak máte klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.22 12:47

@Scandanaviana děkuji, aspoň mám trochu představu, na co se můžu připravit… U zubařky mi dají nový termín zase za několik měsíců, tak právě zvažuju, jak vyřešit nejlépe

• Citovat
  • Upravit
4.5.24 10:53

rok po operaci levého haluxu a celého předonoží

Zdravím všechny bojovníky.

Jsem přesně rok po operaci haluxu na levé noze a celého předonoží.
Po oparaci jsem měla bolesti šílené, brala jsem analgetika aulin téměř mesíc, neschopenku jsem mela 3 měsice.

Uleva po zákroku trvá, boty nosím normální s kulatou špičkou a vložky v botách ortopedické na míru dělané celý život.

Je mi přes 50 a ted v květnu to je rok po operaci a palec se opet vratil do tvaru haluxu. Takže to vše bylo zbytečné.. Znova na operaci už nepůjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí