Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den děvčata, máte některá z vás zkušenost z antidepresivem asentra 50mg?
Beru třetí týden vím že je tam překlenovací doba zatím to tak nějak zvládám, ale trápí mne jiná věc. Doktorka mi naměřila zvýšený tlak a napasala mi Prestarium neo 5mg a jelikož mám strach z léků tak prosím o zkušenosti a postřehy pokud berete některá z vás stejné léky co a jak. ještě beru neurol 0,25 po dobu překlenovací s AD. Před tím jsem léta užívala citalek 10 mg a neurol při obtížích, teď zřejmě kvůli přechodu léčba byla změněna.
Děkuji za odpovědi.
Helča. ![]()
@Helča R. píše:
Dobrý den děvčata, máte některá z vás zkušenost z antidepresivem asentra 50mg?
Beru třetí týden vím že je tam překlenovací doba zatím to tak nějak zvládám, ale trápí mne jiná věc. Doktorka mi naměřila zvýšený tlak a napasala mi Prestarium neo 5mg a jelikož mám strach z léků tak prosím o zkušenosti a postřehy pokud berete některá z vás stejné léky co a jak. ještě beru neurol 0,25 po dobu překlenovací s AD. Před tím jsem léta užívala citalek 10 mg a neurol při obtížích, teď zřejmě kvůli přechodu léčba byla změněna.
Děkuji za odpovědi.
Helča.
Tvá lékařka asi ví, že bereš další prášky. Ptej se jí.
@Russet píše:
Tvá lékařka asi ví, že bereš další prášky. Ptej se jí.
To Jsem už udělala, ptala jsem se jak lékařky praktické tak i psychiatra. Řekli že můžu, asi začnu jen co mi skončí přechodné období AD a vymizí vedlejší účinky. Spíš bych chtěla vědět jestli někdo nebere stejné léky a jakou s tím má zkušenost.
Jinak moc děkuji za odpověď a přeji pěkný den. ![]()
@Helča R.
Ahoj, myslím, ze můžeš být určitě klidná. Me napsala lékařka Asentru kvůli tomu, abych byla klidnější a nezvysoval se mi pri úzkosti tlak. Beru léky na tlak několik let. Pokud by se to spolu měli nějak bít, určitě by to nenapsala ![]()
@Zuzu1901 píše:
@Helča R.
Ahoj, myslím, ze můžeš být určitě klidná. Me napsala lékařka Asentru kvůli tomu, abych byla klidnější a nezvysoval se mi pri úzkosti tlak. Beru léky na tlak několik let. Pokud by se to spolu měli nějak bít, určitě by to nenapsala
Strašně moc děkuji za odpověď, včera jsem si vzala první a dnes druhý.
včera jsem skoro celý den proležela, ale to bude asi souviset s psychikou.