Asentra plus prášky na tlak zkušenosti

9
26.2.22 07:36

Asentra plus prášky na tlak

Dobrý den děvčata, máte některá z vás zkušenost z antidepresivem asentra 50mg?
Beru třetí týden vím že je tam překlenovací doba zatím to tak nějak zvládám, ale trápí mne jiná věc. Doktorka mi naměřila zvýšený tlak a napasala mi Prestarium neo 5mg a jelikož mám strach z léků tak prosím o zkušenosti a postřehy pokud berete některá z vás stejné léky co a jak. ještě beru neurol 0,25 po dobu překlenovací s AD. Před tím jsem léta užívala citalek 10 mg a neurol při obtížích, teď zřejmě kvůli přechodu léčba byla změněna.
Děkuji za odpovědi.
Helča. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
26.2.22 09:02
@Helča R. píše:
Dobrý den děvčata, máte některá z vás zkušenost z antidepresivem asentra 50mg?
Beru třetí týden vím že je tam překlenovací doba zatím to tak nějak zvládám, ale trápí mne jiná věc. Doktorka mi naměřila zvýšený tlak a napasala mi Prestarium neo 5mg a jelikož mám strach z léků tak prosím o zkušenosti a postřehy pokud berete některá z vás stejné léky co a jak. ještě beru neurol 0,25 po dobu překlenovací s AD. Před tím jsem léta užívala citalek 10 mg a neurol při obtížích, teď zřejmě kvůli přechodu léčba byla změněna.
Děkuji za odpovědi.
Helča. :D

Tvá lékařka asi ví, že bereš další prášky. Ptej se jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.2.22 09:25
@Russet píše:
Tvá lékařka asi ví, že bereš další prášky. Ptej se jí.

To Jsem už udělala, ptala jsem se jak lékařky praktické tak i psychiatra. Řekli že můžu, asi začnu jen co mi skončí přechodné období AD a vymizí vedlejší účinky. Spíš bych chtěla vědět jestli někdo nebere stejné léky a jakou s tím má zkušenost.
Jinak moc děkuji za odpověď a přeji pěkný den. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.3.22 19:22

@Helča R.
Ahoj, myslím, ze můžeš být určitě klidná. Me napsala lékařka Asentru kvůli tomu, abych byla klidnější a nezvysoval se mi pri úzkosti tlak. Beru léky na tlak několik let. Pokud by se to spolu měli nějak bít, určitě by to nenapsala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.3.22 06:45
@Zuzu1901 píše:
@Helča R.
Ahoj, myslím, ze můžeš být určitě klidná. Me napsala lékařka Asentru kvůli tomu, abych byla klidnější a nezvysoval se mi pri úzkosti tlak. Beru léky na tlak několik let. Pokud by se to spolu měli nějak bít, určitě by to nenapsala :-)

Strašně moc děkuji za odpověď, včera jsem si vzala první a dnes druhý. :mavam: :D včera jsem skoro celý den proležela, ale to bude asi souviset s psychikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí