Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám otázečku na velikost podkrovního bytu. Dá se něco smysluplnýho vymyslet na ploše 8×11 metrů? Jedna strana střechy je rovná se sousedícím barákem, ostatní tři jsou skosené pod úhlem cca 45 stupňů. Chtělo by to aspoň tři místnosti - obyvák s kk, ložnici a koupelnu, ale nevím nevím.
@ulejka určitě dá. My máme 11×9, do ulice máme velký vikýř a do dvora klasický patro. Jo a máme 3+kk a dole schodiště se šatnou + jeden pokoj do budoucna.
Ale to máte asi sedlovou střechu ne? Jinak si nedovedu představit na takovou plochu vměstnat tři místnosti. Nejsou to komůrky 2×3m?:) Já když vlezu na půdu, tak mě myšlenky na byt přejdou, protože to působí strašně male. Přitom ty metry to má.
Dětský pokoj ma 14m2, ložnice 13m2, obyvák s kk 35m2 + WC s koupelnu a chodba ze schodiště
@catherine100 píše:
Taky se chystáme,
dle mých informací by měla stačit ohláška, k té je potřeba i projekt…nám to bude dělat asi architekt a ten zařídí i tu ohlášku a všechno, aby to bylo bez starostí a bez průtahů…s tou částou 1milion, záleží jak je to velké, jestli to bude dělat firma, jaké zateplení, co všechno se bude měnit, jaká tam budou okna, jestli i s vybavením…může a nemusí…
my se třeba máme v plánu vejít do 300 000 tisíc…ale vše bude dělat manžel protože je to jeho job
a doba? my budem dělat i stropy a věnec, ale prý to to zvládnem za měsíc tvrdí má drahá polovička
Souhlasím s Vámi až na ten měsíc. Pozor na technologické přestávky při betonáži. Jinak přeji ať se do těch 300000kč vejdete (předpokládám bez vybavení)
@Tyfan nevejdeme, já mu nevěřím, ale třeba překvapí ![]()
a ano 300 je bez vybavení (a máme vše za dobré ceny bez DPH)
@catherine100
Pokud něco neošidí, tak určo nevejdete.
Jinak to bez DPH bych moc nerozšiřoval ![]()
Veřejná diskuze, nikdy nevíte kdo „poslouchá“ ![]()