Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Tak aktuálně mi neustále volá sousedovo právník, který chce se mnou řešit újmu mého souseda. Prý dle toho, že jsem první souhlas dala a druhý ne, vznikla vysoká finanční újma (za projekt aj.) sousedovi, kterou chce se mnou řešit.
Bohužel na stavebním úřadě mi nejsou schopni říct, co se bude dít i když jsem jim vše vysvětlila a doložila.
Tak ja už nevím.
Tak zajdi taky k pravnikovi, ne? Nech si to napsat, at mas v ruce argumenty a priste tomu jeho pravnikovi rekli, ze tvuj pravnik rika to a to
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Tak aktuálně mi neustále volá sousedovo právník, který chce se mnou řešit újmu mého souseda. Prý dle toho, že jsem první souhlas dala a druhý ne, vznikla vysoká finanční újma (za projekt aj.) sousedovi, kterou chce se mnou řešit.
Bohužel na stavebním úřadě mi nejsou schopni říct, co se bude dít i když jsem jim vše vysvětlila a doložila.
Tak ja už nevím.
Nenechte se vystrašit. Ale vážně - to je to jediné, o co se snaží. Snaží se Vás vyděsit, abyste podepsala druhý souhlas. Je to celé hloupost. Pokud podají žalobu, stoprocentně prohrají. Nejspíš ji ani nepodají, protože ví, že by neměli šanci. Nechtít takto blízko dům, ještě k tomu s okny směrem k Vám, je zcela pochopitelné. Nikdo mu za pravdu nedá. A vysoká zeď na hranici pozemku je také hloupost - přesně na hranici nemůže být bez souhlasu souseda ani živý plot, natož vysoká pevná zeď. Pokud se tím stresujete a můžete si to dovolit, dejte sousedovu právníkovi vizitku na svého právníka. Oni už si to vyřeší. A asi i velmi rychle. Tohle je jen zkouška, jestli „slabá žena" nepovolí. Oporu v zákoně soused nemá.
Dobrý den.
.
Tak aktuálně mi neustále volá sousedovo právník, který chce se mnou řešit újmu mého souseda. Prý dle toho, že jsem první souhlas dala a druhý ne, vznikla vysoká finanční újma (za projekt aj.) sousedovi, kterou chce se mnou řešit
Tak ja už nevím.