Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, holky, máte někdo zkušenost se stavební firmou Stavby Jokas (majitel pan Ota Jelonek)? Nabídka od nich je až podezřele lákavá, tak budu ráda za všechny reference. Předem moc děkuji! ![]()
Dobrý den, vím, že tento příspěvek je už nějaký měsíc starý, ale máme velmi bohaté zkušenosti s touto firmou. V případě zájmu se ozvěte.
@Sef Dobrý den, vím, že tento příspěvek je už nějaký měsíc starý, ale máme velmi bohaté zkušenosti s touto firmou. V případě zájmu se ozvěte.
@aurisinka78 píše: Více
Dobrý den. Prosím jaké máte. zkušenosti s touto firmou? Děkuji.
@Sef dobrý den. Staveli jste s nima? Nebo ozval se Vám nekdo se zkušenostma prosím? Děkuji
Dobrý den,
prosím podělíte se někdo o zkušenosti s firmou Stavby Jokas?
Děkuji.
@Kpavel18 píše: Více
Nikdo mi neodepsal.My jsme s nima do toho šli. Zatim bez problémů a snad to tak i zustane.Jsme ve fazi na konci projektovaní stavby.
@Richeta píše: Více
Dobrý den.My jsem s nima take do toho šli. Čekame na stavební povolení. Stále bez problémů? Máte prosím svůj stavební dozor?
Dobrý den,
my máme s touto rádoby firmou a panem Otou Jelonkem velmi bohaté zkušenosti. Bohužel převažují ty negativní. Ze začátku jsme také byli nadšení a lítali na obláčku, ale časem…
Pokud by měl někdo jakékoli dotazy nebo se chtěl na cokoliv zeptat, neváhejte se na mě obrátit do SZ.
Přeji pevné nervy a buďte ve střehu.
Edit adminem: umazán mail a FB
@Raba2026 píše: Více
Také by mě zajímalo. Ještě mi nikdo neodpověděl. Vy s nima také stavíte Raba2026?
Ne ale pan majitel je milý a domečky jsme vidĕli a jsou opravdu hezky postavené. Tak nas prave tato recenze odrazuje.
@Raba2026 píše: Více
Ano taky jsme se byly podívat na baráček a s panem Jelonkem mluvili osobně. Zatim vše bez problémů. Čekame na stavební povolení. Tak by mě také zajímali právě zkušenosti no.
@Richeta píše: Více
Dobry den, „aurisinka78“ ma pravdu, budte ve strehu. Neposilat velke zalohy. Umi prodavat. Ptejte se na Liberecku. Nedoporucuju.