Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Přemýšlím co na Vánoce. Zaujaly mě tyto dvě stavebnice. Chtěla jsem se zeptat, zda je někdo nemá doma a jaké s ní máte zkušenosti. Vyhrají si s ní děti? Vydrží i méně šetrné zacházení? Mě se moc líbí a zvažuji, že je koupím pro kluky (2 a 4,5 let).
Máme tu druhou.Po známých už x let starou a malá se do ní momentálně zamilovala (jsou jí 2 roky) a pořád si s ní hraje. Přežije to i pošlapání nebo nešetrné zacházení
bere si ji občas i do vany ![]()
Nevíš jak se to jmenuje? Chtěla jsem ji přikoupit další, ale nikde jsem ji neviděla.
Jo a ve školce jsme měli několik krabic té první, ale nikdo si s tím nechtěl hrát ![]()
Já hlasuju pro SEVU, s tou si hraju i já, po večerech skládám synovi překvápka na ráno…
http://www.svet-stavebnice.cz/seva-2/
@zichisek, stavebnice se jmenuje wader ježci.
Chtěla bych ji právě pro mladšího syna. Stavebnice miluje.
Sevu máme a je docela oblíbená. Chtěla jsem zkusit něco jiného.
Ahoj, my máme oboje. Teda tu Wader zatím schovanou na Vánoce, ale viděla jsem ji v televizi a moc se mi líbila. Dneska jsem narazila na netu na skoro stejnou, ale byly k tomu i hlavičky, takže se daly stavět panáčci. Teď to pochopitelně nemůžu najít…
Georello je kvalitní, žádné tenké praskající plasty, ale musím přiznat, že mě to baví víc než dceru (4,5 roku). Chce to grif, aby se člověk trefil čudlíky na ozubených kolečkách do té základny. Na youtube je pár videí pro představu.
Já bych s ohledem na dvouleťáka brala tu Wader.
Teď mi zaplesalo srdíčko, jsi mi připomněla dětství
Měla jsem tu druhou a myslím, že pokud to chceš i pro 2 leté dítko, tak bude vhodnější. A starší z toho můžou stavět bumkry pro vojáčky ![]()