Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych koupit dcerce stavebnici typu lego, ale ne přímo lego. Myslím tím např. žako, lori, Chevu..,chtěla bych se zeptat jestli některou máte a jak jste snimi spokojeny
?
@abby Žako a Lori jsou teda ty větší kostky… máš na mysli to? U nás spokojenost, ale samozřejmě není takový výběr jako u Lego Duplo. Tam se dají koupit i zvířátka a jiná témata… to u tohohle typu stavebnice nemáš.
@abby Jinak já jsem v takových těch obchodech, kde mají snad všechno, viděla i fake kostky Lego Duplo… ty základní.
To že tam nejsou domečky a stromecky mi nevadí,.chci aby malá využila fantazii, a taky radši kupují hračky Českých výrobců neš cizích…
Máme nějaké troje různé, co jsme porůznu dostali a nejsem spokojená ani s jedním, když to porovnám s legem, tak je kvalita někde jinde.
@abby No v Lori a Žako stromečky jsou. Jediný čemu bych dala mínus, jsou okna. Sem tam některý praskne. No ale u nás je to cca z 15 asi 2.
@j.a.n.i1 No podle mě se tenhle typ stavebnice s Lego Duplo ani srovnávat nedá…
@Black Cat píše:
@abby No v Lori a Žako stromečky jsou. Jediný čemu bych dala mínus, jsou okna. Sem tam některý praskne. No ale u nás je to cca z 15 asi 2.
A vy ty stavebnice máte, s kterou si víc vyhrajete?
@abby My máme Žako. Jako je to dobrý na stavění garáží a domečků. Ale když chceš postavit opravdu nějakou stavbu, tak potřebuješ těch kostek hodně a to zabírá místo. Máme jí jeden megabox.
Tak to vůbec nevadí, tak nějak stim počítáme že se koupi balení maxi…
@abby No ono ti nebude stačit ani to baléní maxi. Ono je tam hodně věcí /hlavně těch stromečků/ navíc a kostky a střecha stejně stačit nebude… ![]()
A skoro zkušenosti nemáte, líbí se mi že se tam dají třeba dokoupit i vláčky atd.,.?
@abby No třeba to Žako má podvozky a na ty podvozky můžeš nasadit kabinku a komín a máš vláček… Nebo na ten samý podvozek nasadit kapotu auta. ![]()