Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam pocit, ze neni, neni to zadne nepředvídatelné uzavreni skoly.
To už by za chvíli mohlo být OČR rovnou automatické celoroční pro všechny rodiče
když školu zavřou kvůli uzávěru vody, tak tady zjišťuješ, jestli nemůžeš mít OČR?
Chudáci zaměstnavatele.
@Pitaya1 ale v případě uzavření školy z důvody havárie vody je nárok na OČR.
@j.a.n.i1 píše:
Mam pocit, ze neni, neni to zadne nepředvídatelné uzavreni skoly.
Právě tu nepředvídatelnost tam řešili. Že jasný stávka je planovana, ohlášená max 3 dny předem. Ale např teď to vychází na pondělí tzn vědět musí dát nejpozději ve čtvrtek… Atd. ![]()
Včera se jevilo že OCR ano a dnes prý někdo zase řekl, že ne… Tak jsem dost zmatená.
@Pitaya1 píše:
Havárie a plánovaná odstávka je něco jiného, ne? Tady o té stávce se ví 2 týdny dopředu, takže to je plánovaná věc.
Nahlásit stávku musí max 3 dny předem. My třeba ještě nevíme zda škola stávkovat bude.
@Anonymní píše:
Ahoj, někde jsem četla, že prý je možnost vzít si OCR v době, kdy budou školy stávkovat. Je to pravda?
Myslim ze to nebude tak horke vlastne treba v Kralovehradeckym nevim o jedine skole ktera by stavkovala
@Anonymní píše:
Nahlásit stávku musí max 3 dny předem. My třeba ještě nevíme zda škola stávkovat bude.
Tak si na pondělí seženeš hlídání, jestli máš malé dítě. A nebo ať se starají zaměstnanci školy, když stávkují prý pro dobro dětí.
@Pitaya1 píše:
Takže koukám, že se tu OČR dá čerpat i na totální blbosti. Pak se nedivím, že zaměstnavatele nestojí o matky malých dětí.
Zamestnavatele nestoji hlavne o blbce.
@lilith1 píše:
Myslim ze to nebude tak horke vlastne treba v Kralovehradeckym nevim o jedine skole ktera by stavkovala
Těžko říct, tím, že to dají vědět prakticky na poslední chvíli. Tak vůbec netuším, jak si naplánovat práci. Nemám problém být s dětmi doma, ale musím mít plán dopředu. A těžko budu obvolávat klienty v sobotu a neděli.
@Pitaya1 píše:
Takže koukám, že se tu OČR dá čerpat i na totální blbosti. Pak se nedivím, že zaměstnavatele nestojí o matky malých dětí.
Tobě to může být úplně volný, když tu nežiješ a nijak se tě to netýká ![]()
Ahoj, někde jsem četla, že prý je možnost vzít si OCR v době, kdy budou školy stávkovat. Je to pravda?