Stažená kůžička

2
17.2.19 16:34

Stažená kůžička

Zdravím maminky, mám tu takové citlivější téma :roll: Všimla jsem si u syna, že nosí přetáhlého pinďu, má to tak i na noc přitom kůžička mu normálně na penisu drží.. Nikdy s tím žádný problém neměl naštěstí) Může mi někdo vysvětlit jaký by mohl mít důvod nosit to "vyhrnuté:? :lol: Jasně že je to jeho věc, ale říkám si že to musí být nepříjemné, nebo jestli nemá nějaký problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
17.2.19 18:06

To bych vubec neresila byt tebou.. muj to tak ma taky od mala, nechavala jsem mu to po umyti stazene at se mu to tam nepari a postupem casu si na to zvykl a uz si to nosi pretahle furt :pankac: bud rada ze mu to vubec pretahnout jde a nemusi na operaci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
17.2.19 18:11

To si povídáš sama se sebou? To pak nemusíš zakládat diskuze a stačí si třeba stoupnout k zrcadlu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
17.2.19 18:13

Ještě, že tu máme možnost odlišení anonymních uživatelů :D Položit takovej dotaz a hned si na něj odpovědět, to už je na diagnozu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.19 12:13
@Anonymní píše:
Zdravím maminky, mám tu takové citlivější téma :roll: Všimla jsem si u syna, že nosí přetáhlého pinďu, má to tak i na noc přitom kůžička mu normálně na penisu drží.. Nikdy s tím žádný problém neměl naštěstí) Může mi někdo vysvětlit jaký by mohl mít důvod nosit to "vyhrnuté:? :lol: Jasně že je to jeho věc, ale říkám si že to musí být nepříjemné, nebo jestli nemá nějaký problém :think:

Kolik je mu let? Dnes je to u mladých taková móda. Ničemu to nevadí.

• Citovat
  • Upravit
20838
31.3.19 22:35

Dobrý den,

anonymního zakladatele jsem odtajnila, zakladatel si povídá sám se sebou.

přeji hezký den

Diana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
31.3.19 22:38

Takových je tady víc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25114
2.4.19 08:06

Ha ha ať žije trolling :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
2.4.19 08:11
@MartinaIrena píše:
Ha ha ať žije trolling :P

Spíše úchyling, na šarlatánce je příspěvků na toto téma plno. Časem mi docvaklo, že ty „matky“, co tam takové příspěvky píšou, jsou ve skutečnosti úchylní chlapi. Tu to nejde, zdejší adminy to hned odhalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25114
2.4.19 08:21

@gin 124 No jasně že úchyl. To asi nečekal, že ho tak rychle odhalí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
2.4.19 08:36
@MartinaIrena píše:
@gin 124 No jasně že úchyl. To asi nečekal, že ho tak rychle odhalí. :mrgreen:

Byl vyjímkou. Úchylové, kteří píší své úchylné báchorky na takovéto téma na šarlatánce, sem jinak nelezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí