Steh na overlocku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
m86
497
20.8.15 19:43

@Aspera ja jsem vcera prehodila jehly… tak uz teda nevim 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
20.8.15 19:50

A máš ho správně navlečený? Nemůže být někde nějaké očko vynechaný? Já v tomto případě vše vytáhnu a dle návodu navleču znova. To pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
20.8.15 20:24

@Aspera jdu na to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
21.8.15 12:14

@Aspera tak jsem dala levou jehlu původní co tam byla pri koupi a stroj jede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
21.8.15 12:38

@m86 to je super, hlavně že to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
21.8.15 12:55
@Aspera píše:
@m86 to je super, hlavně že to funguje.

@Aspera jooo konecne :-) ale je to veda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.10.16 23:18

Zdravím všechny švadlenky. Chtěla bych požádat o radu. Mám overlock Singer Professional 5 a při šití krycím stehem se cca po 10cm vyvlíkne nit z pravé jehly. Už si vůbec nevím rady. Nevěděla byste prosím některá, co by mohlo být příčinou?
Předem děkuji.
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
15.10.16 23:27

Overlock nemám, jen normální. Vyvlékne se nebo přetrhne? Stává se mi, že nemám protaženou nit zezhora tak, jak má být a sice to šije, ale právě se mi to pak přetrhne a vždy opakovaně jsem to sáhodlouze hledala.
Pokud se vyvléká, tak jestli nezlobí mechanismus mezi klubkem nitě (u mne nahoře) a jehlou dole, není tam něco nefunkčního, ztuhlého? Overlock neznám, ale ten mechanismus vedení nitě seshora dolů bude asi obdobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
16.10.16 10:01

Po 10 cm se asi spíš přetrhne? To může být napětím nitě, špatným navlečením i tupou jehlou nebo nějak poškozenou.. ;) zkus jehlu vyměnit, celou převléct a snížit napětí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.11.16 22:13

Děkuji za rady ;-)
Zkusila jsem znova navléct a šlo to. Měla jsem nit v jiné drážce. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.11.16 18:49

Dobrý den, mám tan samý problém s coverlockem Janome, vynechává stehy, chtěla jsem se zeptat, jestli jste to pořešila? Lepšová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.8.18 23:12

Vše moc volne :-(

Už jsem fakt zoufala.
Mam overlock z Lidlu a asi dva roky jsem na něj nesahla. Dnes se celý den snažím marne znovu navlect všechny nite (návod i videa na YouTube už znám zpaměti), ale porad je (i nasledny steh), mam desne volny. Kde dělám chybu? Podle návodu bud v navleknutí nití, spatnem poměru nit/látka či špatném napětí. Vše jsem zkoušela, nic nepomáhá :-( Nemate někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
26.8.18 23:19

@Bukabus vyhodit tento stroj oknem a koupit si pořádný stroj ve specializované prodejně a ne v potravinách - sorry musela jsem…a teď k tvému dotazu. Pokud stroj stál , tak je nejdřív důležité ho rozebrat, vyčistit a pořádně promazat. Vyměň jehly a ujisti se, že všechny nitě jsou správně „cvaknuté“ do talířků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
26.8.18 23:20

vytáhnout všechny nitě, vymést ze stroje pavučiny, prach a cucky, vysát, promazat dle návodu, zkontrolovat jehly, navléknout nitě podle návodu. Mám jinou značku a někdy taky šílím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25140
26.8.18 23:38

@Shari81 je to tak. Kamarádka ho letěla hned vrátit, je to krám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat