Stehovani a podpis smlouvy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
21.7.20 11:10

Stehovani a podpis smlouvy

Krásný den, chtěla bych vás tímto požádat o radu.
Jde o to že se s přítelem stehujeme. Máme vybraný byt, makléři jsme předali provizi a teď už nás jen čeká podepsání smlouvy s majitelem+ předání kauce včetně prvniho nájmu.
S přítelem nejsme svoji, proto bude byt psán pouze na přítele.
Ve čtvrtek máme domluvené setkání s majitelem, ovšem mě už 2 dny provází střevní potíže, zvracení, průjmy, nebudu to hrotit, nejspíš jsem jen něco špatného snedla, nebo to. může být i stresoveho rázu. Každopádně věci se mají tak že jsem ted jen doma a bojím se že ve čtvrtek fit ještě nebudu. Chci se proto poradit s vámi. Když bude byt psán na mého přítele, musím tam být i já? Samozřejmě lepší by to bylo, aby nás majitel oba dva viděl, ale vzhledem k mé situaci.. za jiných okolností bych to přesunula treba na další týden, ale to bude majitel mimo Prahu, nebo by to mohl brát jako couvani, ze uz o byt nemáme zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37126
21.7.20 11:20

Nemusis, ale i kdyz bude byt na pritele, ty bys tam mela byt napsana jako dalsi osoba co tam bude bydlet. Hlavne jestli si do toho bytu chces dat treba trvalou adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
21.7.20 11:28

@Kriss Tina trvalou adresu si tam davat nechci, ale budu tam teda taky zmíněná, každopádně pořád byt bude na pritele. V případě že kdybychom se třeba rozesli tak ja musím odejít :) já doufám ze to všechno dopadne dobře, určitě by bylo lepší kdybych tam sla, kdybych ale ze zdravotních důvodů nemohla, tak bych chtěla vedet jestli přítel může dorazit i beze mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
21.7.20 11:51

Když přítel řekne, úplně normálně že máš střevní potíže, tak si myslím že to majitel pochopí. Pořád lepší než aby jsi tam sla, a nakazila ho nějakou střevní chřipkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.7.20 12:05

Zavolej majiteli a domluv se přímo s ním. Někdo chce podpisy všech zletilých, kteří v bytě budou bydlet, jiný jen podpis jednoho nájemníka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max