Potřebuju radu od designera

2424
20.7.20 13:02

Potřebuju radu od designera

Najdu tu někoho kdo aspoň trošku rozumí designeru? Potřebuju poradit s výběrem barvy na fasádu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20905
20.7.20 13:07

No asi takovou, která se vám bude líbit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
20.7.20 13:14
@Cenarius píše:

Hlavně takovou, která je světlostálá a která odráží procentuelně sluneční paprsky…takže ne syté odstíny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4901
20.7.20 13:31

Radit takhle přes monitor není uplně ideální :nevim:, ale kdyžtak pošli fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
20.7.20 13:47
@vedma007 píše:
Radit takhle přes monitor není uplně ideální :nevim:, ale kdyžtak pošli fotku
Úplně se mi sem nechce dávat fotku baráku. Ale okna máme tmavě zelená a předokení rolety světle šedé (chtěla jsem aby byly tmavé, ale asi byla chyba v komunikaci ) takže teď přemýšlím jak sladit zelené okna a svetle šedé rolety s fasádou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
20.7.20 13:48
@Cenarius píše:

Prosím komentáře tohodle typu můžete vynechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
20.7.20 13:50
@pannda píše:
Hlavně takovou, která je světlostálá a která odráží procentuelně sluneční paprsky…takže ne syté odstíny…
Žádné syté jsme ani nechtěla. Chci něco svetlejsiho, ale potřebuji to sladit s oknama a roletama.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.7.20 13:52

A to neexistuje nějaký konfigurátor s vhodným programem, kde se nahraje fotka a barvíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
20.7.20 13:53

Asi tady..snad to není reklama
https://www.navrh-fasady.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
20.7.20 13:55
@spinkánek píše:
A to neexistuje nějaký konfigurátor s vhodným programem, kde se nahraje fotka a barvíš?

O tomhle sem nikde neslyšela 8o Ale děkuji, mrknu na odkaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18025
20.7.20 14:08
@PeBa12 píše: Úplně se mi sem nechce dávat fotku baráku. Ale okna máme tmavě zelená a předokení rolety světle šedé (chtěla jsem aby byly tmavé, ale asi byla chyba v komunikaci ) takže teď přemýšlím jak sladit zelené okna a svetle šedé rolety s fasádou…

Jakej typ zelene? Tmave zelena zakladni, smaragdova, anebo travova? K zelene barve je blede seda idealni. Jako mate stresnou krytinu, a dvere? S tim vsim by mela fasadovka ladit. Bez foto jde ale tezko posoudit.

K zelene a blede sede je nejidealnejsi bila, anebo konkretne tzv bila pokazena, to je bila, ve ktere mas zamichanou kapicku sede, to znamena, ze mas porad bilou, jenom tak nereze oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
20.7.20 14:22
@My Melody píše:
Jakej typ zelene? Tmave zelena zakladni, smaragdova, anebo travova? K zelene barve je blede seda idealni. Jako mate stresnou krytinu, a dvere? S tim vsim by mela fasadovka ladit. Bez foto jde ale tezko posoudit.K zelene a blede sede je nejidealnejsi bila, anebo konkretne tzv bila pokazena, to je bila, ve ktere mas zamichanou kapicku sede, to znamena, ze mas porad bilou, jenom tak nereze oci.

Je to tmavá zelená, dost podobná smaragdové. Dveře máme ve stejné barvě jako okna a střecha je klasická taška s barvou tak do cihlové řekla bych. Jako bílou mám v plánu popravdě už od začátku, ale smíchat to s kapkou šedé mě nenapadlo, to je dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
20.7.20 14:33

Běž do bílé nebo slonovinové kosti ;). Tím nic nezkazíš a moderní bude pořád!

• Citovat
  • Upravit
18025
20.7.20 17:17
@PeBa12 píše:
Je to tmavá zelená, dost podobná smaragdové. Dveře máme ve stejné barvě jako okna a střecha je klasická taška s barvou tak do cihlové řekla bych. Jako bílou mám v plánu popravdě už od začátku, ale smíchat to s kapkou šedé mě nenapadlo, to je dobrý nápad :palec:

Tak to fakt jenom tou bilou, do jine barvy bych se nepoustela. Pokud ji budes chti stlmit, tak fakt jenom kapku cerneho, anebo sedeho pigmentu, aby to byla porad bila, ale nesvitila tak a nedelala silnej kontrast. Pokud muzu poradit, hlavne to nemichej s hnedocernym pigmentem, to by byl vysledek bezova, coz by byl proste hrich k blede sede a smaragdove zelene :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
20.7.20 20:07
@My Melody píše:
Tak to fakt jenom tou bilou, do jine barvy bych se nepoustela. Pokud ji budes chti stlmit, tak fakt jenom kapku cerneho, anebo sedeho pigmentu, aby to byla porad bila, ale nesvitila tak a nedelala silnej kontrast. Pokud muzu poradit, hlavne to nemichej s hnedocernym pigmentem, to by byl vysledek bezova, coz by byl proste hrich k blede sede a smaragdove zelene :).

Super jsem ráda i za druhý názor :palec: Děkuju za rady, fakt bych nerada měla barák jak od cirkusu :mrgreen: Určitě půjdeme do bílé s kapkou té šedé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí