Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, najde se tu někdo, kdo bydlí přímo v Prachovicich, případně někde hodně poblíž?
Chceme tam kupovat byt, ale zjistili jsme, že tam je lom, kde se těží a těžit ještě bude desítky let. A když se to dozvěděli tchanovci, tak začal kolotoč řečí, že se tam bude strašně prasit, že to budeme dýchat atd. Teď mi i tchyně posílala, že byla nějaká petice proti nějakému zápachu právě z této obce.
Je to tam fakt tak hrozné? Děkuji 🙏
Ano, je tam lom, cementárna, blbá dopravní dostupnost a dost sociálně nepřizpůsobivých.
@Katies1104 Prachovice fakt nebrat. To už je lepší i Třemošnice.
Prachovice nebrat, fakt ne. Strašně nepříjemné, doprava na nic, těžba v okolí je na nic. Strašně moc ochlastů, delikventů. V okolí mají strašně blbou pověst. Jsem ze vsi hned vedle.
Fakt radši jděte kamkoliv jinam.
@Anonymní píše:
Prachovice nebrat, fakt ne. Strašně nepříjemné, doprava na nic, těžba v okolí je na nic. Strašně moc ochlastů, delikventů. V okolí mají strašně blbou pověst. Jsem ze vsi hned vedle.Fakt radši jděte kamkoliv jinam.
@Katies1104 píše:
Ahoj, najde se tu někdo, kdo bydlí přímo v Prachovicich, případně někde hodně poblíž?
Chceme tam kupovat byt, ale zjistili jsme, že tam je lom, kde se těží a těžit ještě bude desítky let. A když se to dozvěděli tchanovci, tak začal kolotoč řečí, že se tam bude strašně prasit, že to budeme dýchat atd. Teď mi i tchyně posílala, že byla nějaká petice proti nějakému zápachu právě z této obce.
Je to tam fakt tak hrozné? Děkuji 🙏
Není odtamtud Kája Mařík? Teda spíš jsem chtěl napsat Jirka Kájínků?
Nebydlím tam, ale jezdím tamtudy x krát ročně a pokaždé si řeknu, co to je za díru.