Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vozte ji sebou, ale první měsíce hlídejte, aby na stavbě nemohla utéct a ztratit se. Malá, samotná kočka týden v bytě - to jí může dost ošklivě zneurotizovat.
Ven ji pouštějte až bude bezpečně zvyklá v obou místech a bezpečně zvyklá i na vás. Tedy ne dřív než na tom místě s vám stráví tak měsíc, dva čistého času. Tedy pokud jste tam dva týdny z měsíce, tak až za tři, čtyři měsíce kalendářní.
Vodítko můžete zkusit, ale spíš to nebude fungovat. Až bude mít nový barák jasně spojený s tím, že to je její domov, tak ji normálně začněte pouštět ven - pokud tedy v okolí není rušná silnice. A teda před tím, než ji začnete poustět ven, tak ji vykastrujte, ať nedorazí s várkou koťat. U kočky se může často už 5-7 měsíce - což pořád tak nějak odpovídá tomu jaru, kdy už na domečku bude zvyklá.
Mockrtát Vám všem děkuji. Pokud nezapomenu, tak jsem napíšu jak jsme to zvládli
. A ano, kastrovat ji pak budeme chtít určitě ![]()
Tak se hlásím jak s naší Mickou
. Na donesl jsme ji nakonec vzali. Ano,po cestě mnoukala , ale na domku dobrý. Chodili jsme i na chvíli ven. Držela se okolo domu, byla hodně opatrná. Včera jsme ji zase přivezli do bytu,vykoupali a zase to je mazlík obecný. ![]()
@Run píše:
Proč vykoupali?
No jelikož domek stavíme a máme všude jen betony (na krytinu čekáme) ,tak byla celá zaprášená a špinavá.
No jak myslíte. Podle mě to moc vhodné není. Možná tak kdyby byla od oleje. A rozhodně to nedělejte pokaždé, to už ji může vážně podle mě uškodit.