Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zkusenosti nemam,ale mit dva takhle velke psi v tak malem byte mi prijde jako tyrani
tihleti psi maji byt venku na zahrade .. a nedivila bych se kdyby se k tomu postavili,co se adopce tyce,negativne ![]()
Podle mne to bude problém. Dva takto velcí psi v malem bytě - musíš zajistit i adekvatni prostor pro dítě.
@Anonymní píše:
Upřímně se omlouvám za anonym, ale podle popisu by mě mohl někdo poznat a prozatím si nepřeji, aby široké okolí vědělo, že jdeme s manželem do adopce.Dost jsem si načetla o tom jak adopční proces probíhá, nicméně mě trochu znervózňuje fakt, že máme doma dva velké psy, jeden jeNěmecký ovčák a druhý pes je rotvajler (fena), což je podle mě ten problém. Podle zblblých lidí z médií atp. je to totiž ohavné BOJOVÉ plemeno, a tak nevím jak by na toto mohla pohlížet sociální pracovnice. Navíc psi jsou v bytě 2+1 (kde je ovšem čisto protože si na pořádek potrpím, tak pořád uklízím).
Máte s tím někdo zkušenosti?
Tak chovat dva psy v bytě dva jedna je fakt děs. A to jsme dva psy v bytě měli ![]()
Mně přijde jako problém už i mít dva takovéhle psy v krtinci 2+1…
ano, taky si myslím, že narazíš
A ruku na
, já bych tu úřednici i chápala ![]()
Prosím pěkně k tématu, naši dva psi jsou denně venku kolem 6 - 8 hodin, doma je čisto a psi jsou vychovaní. Jsme velmi aktivní a se psy vykonáváme nejrůznější psí sporty. Jsou na tom rozhodně lépe, nežli 90 % sídlištních psů.
Děkuji za pochopení.
Pokud to problém bude, budete ho muset vyřešit. Co pro začátek větší byt?
No a ty návštěvy jsou hlášené ne? Nechodí neohlášeně na přepadovku. Tak co ty psy na dobu toho šetření ze sociálky prostě někam „uklidit“ ? Někdo by je mohl pohlídat?
S adopci zkušenosti nemám.Ale přijde mi hrozne hodnotit něco o čem nemáte dostatek informací… Jsou lidi kteří mají barák ,pozemek jako prase a psa v kotci . A jsou lidi,kteří mají psa v malém bytě,mají ho jako člena rodiny a chodí s ním třeba pravidelně běhat,jezdí na víkend na chalupu s pozemkem atd..
Osobně bych psa do malého bytu nechtela,ale pokud není pes týraný není to moje věc.
@Karleon píše:
Pokud to problém bude, budete ho muset vyřešit. Co pro začátek větší byt?
ZAD.:
Problém je ten, že byt je náš (na hypotéku) a za pět let chceme stavět (pozemek už máme). Takže by to bylo stejně na přechodnou dobu (cca 2 roky). Z tohoto důvodu mi přijde shánět pronájem jako hloupost. Jinak i přesto, že budeme mít dům se zahradou, tak psi stejně dožijou doma, ne na zahradě.
@terinka4444 píše:
No a ty návštěvy jsou hlášené ne? Nechodí neohlášeně na přepadovku. Tak co ty psy na dobu toho šetření ze sociálky prostě někam „uklidit“ ? Někdo by je mohl pohlídat?
také nás to napadlo, návštěvy by měly být hlášené, jak jinak může pracovnice vědět, že budeme zrovna doma (navíc my jsme pořád venku), řekla jsem manželovi, že prostě doma přiznáme jen jednoho psa (druhý je stejně občas v rámci služby na kotci v práci).
@Anonymní píše:
psi jsou denně venku kolem 6 - 8 hodin, Jsme velmi aktivní a se psy vykonáváme nejrůznější psí sporty.
no, ale s dítětem (nevím, jestli chcete novorozence nebo např. 5-leté dítě), nebudeš mít čas na aktivity se psy; čas musíš věnovat dítěti;
@Anonymní píše:
Prosím pěkně k tématu, naši dva psi jsou denně venku kolem 6 - 8 hodin, doma je čisto a psi jsou vychovaní. Jsme velmi aktivní a se psy vykonáváme nejrůznější psí sporty. Jsou na tom rozhodně lépe, nežli 90 % sídlištních psů.Děkuji za pochopení.
A kdy spíte, pracujete a budete se starat o dítě?!
@terinka4444 píše:
Tak psy jsou v bytě cítit. Ať se uklizí jak chce. Nepejskař to pozná.
Upřímně se omlouvám za anonym, ale podle popisu by mě mohl někdo poznat a prozatím si nepřeji, aby široké okolí vědělo, že jdeme s manželem do adopce.
Dost jsem si načetla o tom jak adopční proces probíhá, nicméně mě trochu znervózňuje fakt, že máme doma dva velké psy, jeden jeNěmecký ovčák a druhý pes je rotvajler (fena), což je podle mě ten problém. Podle zblblých lidí z médií atp. je to totiž ohavné BOJOVÉ plemeno, a tak nevím jak by na toto mohla pohlížet sociální pracovnice. Navíc psi jsou v bytě 2+1 (kde je ovšem čisto protože si na pořádek potrpím, tak pořád uklízím).
Máte s tím někdo zkušenosti?