Stěhování po soudě

7
1.8.13 07:57

Stěhování po soudě

Ahojte mám takovej problém… s mím bejvalím mám miminko, ale v těhotenství jsme se rozešly a dá se říct, že ve zlém. Teď mám jiného přítele, ale bejvalej si podal na soud návrh o úpravu styku s dítětem, ale celou dobu mi dělal jen zle a neměl zájem o dítě. A jak znám ty naše soudy tak mu odklepnou styk 1 za 14 dnu po 2 hodinách. S přítelem se chystáme, ale odstěhovat, ale až po soudě a to hodně daleko není to jen kvuli bejvalemu ale i kvuli práci a že chcem být někde jinde. A já nevím jestli s toho nemuže bejt nějakej problém když mu to řeknu až po soudě, že se stěhujem nemá s tím někdo nějaké zkušenosti? :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
1.8.13 09:08

Stěhovat jedině až po soudě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6141
15.1.17 20:44

Obnovuji diskuzi, mám dotaz, jsem necelý rok rozvedená, našla jsem si přítele, děti mám v péči, styk nemáme nějak upraven, je to na dohodě. Chci se s pritelem odstěhovat cca 100km odsud. Vím jistě, ze s tím bude mít ex velký problém, na co má právo? Může mi ve stěhování zabranit? Jak se v tomto případě upraví styk? Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6141
15.1.17 20:55

@JayLee takže ještě před tím si nechat určit, že si má v pátek přijet pro děti, v neděli vrátit a pak vyrukovat se stěhováním? Ale on přece stejně může soud otevřít znovu.Jde mi o to, jestli si může vymyslet nejakej nesmysl, že chce děti i v týdnu, že mu je třeba budu muset na půl cesty vozit, že si třeba nepřeje stěhování atd. A návrh na soud si mám podat přes advokatku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí