Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky zkušené maminky
Před 2 měsíci jsme se stěhovali do jiného bytu, byt je pěkný a super pro malou rodinku s miminkem, ale před více jak tydnem přišel majitel že potřebuje byt zpátky, šli na mě mrákoty, smlouvu jsme měli na rok, a jsem ve 31 tt, takže chystání pro mimi vrcholí, jediný byt co se uvolní v okolí bude nejspíš až začátkem září, takže malému bude kolem měsíce, jak se dá reálně zvládnout stěhování s měsičním mimi? Není to velký risk? Čekám první dítě, tak nevím do čeho jdu, díky předem za odpovědi ![]()
Jak to zvládnu já a mimi, jistě to bude trochu stres, tak aby to nějak neodneslo i to malé
@dracek81 neboj, to bude v pohode, ja s malou stehovala, kdyz byla malinka, mela jsem pocit, ze je to sileny, ale kdybych to mela absolvovat ted, kdyz leze, stoupa si, pada, vsechno kramuje a rabuje, tak jesteze jsem se stehovala, kdyz jen lezela
co jde, zabalte uz ted, at mate predchystano, nechte si venku jen zakladni veci a vybavu pro miminko. Ja veci vozila uz treti tyden po porodu, navic jsem rodila sekci, tak tahani veci na jizvu nic moc, ale slo to, jen jsem si to planovala tak, abych v poho nakojila a mala stejne pak na cestach sem tam spinkala a jestli mate pobliz babicky, tak po papani pujdou vozit kocarek a vy budete mit klid na baleni. Jo a je to moje prvni, takze jsem taky byla ze vseho vyjukana… ![]()
@dracek81 Já se stěhovala v 9 měsíci tahala jsem všechno. A pak jsem se znova stěhovala se 4 měsíčním prckem do zahraničí a taky to šlo
Tak se nestresuj, víte to dostatečně dopředu, tak nejdřív zabalíte věci, které nepoužíváte denně, píšeš, že byt jste sehnali v blízkém okolí, tak budete moct mezi byty asi pendlovat, mimčo bude třeba trochu víc v autosedačce, klid.
Lepší měsíční jak roční, to by ti z toho udělalo při balení i vybalování kůlničku na dříví ![]()
@dracek81 píše:
Ahojky zkušené maminky
Před 2 měsíci jsme se stěhovali do jiného bytu, byt je pěkný a super pro malou rodinku s miminkem, ale před více jak tydnem přišel majitel že potřebuje byt zpátky, šli na mě mrákoty, smlouvu jsme měli na rok, a jsem ve 31 tt, takže chystání pro mimi vrcholí, jediný byt co se uvolní v okolí bude nejspíš až začátkem září, takže malému bude kolem měsíce, jak se dá reálně zvládnout stěhování s měsičním mimi? Není to velký risk? Čekám první dítě, tak nevím do čeho jdu, díky předem za odpovědi
jaký risk myslíš? já se mám stěhovat v době TP
risk v tom nevidim - tašku do porodky budu mít nachystanou. Jediný, co je blbý, jestli mi odvezou dřív, tak to zůstane na chlapovi
jinak je to s takovým prtětem pohoda. S 3letým je to horší ![]()
Příspěvek upraven 15.05.14 v 19:31
@Janha Jééé díky, babička je sice z ruky, ale to se dá nějak zvládnout, kdyztak na to nejvetší balení ji ais pozvu, pomuže anebo jak řikaš pujde s kočarkem ven, no řikam si nic moc situace, ale jsou i horší věci, děkuju ![]()
@dracek81 píše:
Jak to zvládnu já a mimi, jistě to bude trochu stres, tak aby to nějak neodneslo i to malé
nemudruj nad tím, prostě budete to muset zvládnout, chlapa připrav na to že bude muset makat jak mourovatej a zařiďte si dost lidí na výpomoc. Ženská toho zvládne a věř že až se ti mimino narodí, tak si budeš hlídat aby ses mu patřičně věnovala a spoustu věcí které jsou pro tebe teď nepředstavitelné nebudeš řešit
Absolutně s přehledem
Jen bych asi měsíc po porodu nebyla schopna stěhovat nábytek, v těhotenství mi to šlo lépe (malovali jsme), měsíc po porodu jsem měla i problém hodinu stát u žehlení ![]()
@Janha @myšák1187 @martina.se @Bibi239 @annaei
Jéééé holky díky, uklidnili jste mě, tak nějak to dneska na mě všechno padlo, člověk si něco naplanuje a pak se to všechno otočí, ale když říkáte, že zbytečně stresuju, ráda vám budu věřit, díky holky
Vím že jsou horší věci ![]()
Naopak! Stehovani s miminem musi byt super. Rekla bych, ze nesmim nic tahat a ze jdu na prochazku. Videli by me az by to bylo hotovy
stehovala jsem se uz mockrat a fakt to nenavidim. Tohle by bylo fajn ![]()
@dracek81 přesně tak - klid. Bude dobrý. S větším dítkem by to šlo podstatně hůř. Takhle Ti většinu času prospí, takže pohoda ![]()
@Fjodorka No to věřím, asi to nebude žádná hitparáda, ale teď mám lepší sebejistotu jak před chvílí ![]()
My se stěhovali víkend před Vánoci a malému byly 3 týdny. To zvládneš. Jen problém byl, že jsem občas potřebovala při balení tahat těžké věci a to v šestinedělí není zrovna dobrý nápad. Ale jinak to šlo. Stěhovali jsme se sice jen o tři kilometry dál a kamarádi pomáhali. Bez nich bychom to stěhovali déle. Jen jsme ještě na Štědrý den uklízeli věci z krabic a mně to dalo dost zabrat ale zvládnout se to dá.