Stěhování z Ostravy do Prahy

10
20.4.16 21:15

Stěhování z Ostravy do Prahy

Ahojky, :mavam: chtěla jsem se zeptat zda-li má někdo zkušenost s nějakou stěhovací firmou nejlépe z Ostravy. V červenci nás čeká velké stěhování z Ostravy do Prahy tak budu určitě ráda za nějaké rady a typy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3774
20.4.16 21:43

@p.b.b.s.p Kamarádka se takhle přestěhovala před 6 lety. Žádnou firmu si nebrala, prostě tady velké věci a zařízení nechala, rozprodala, co šlo. Zbytek (oblečení, kuchyňské potřeby) převezla nějak postupně - neměla auto, takže vlakem 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
20.4.16 22:50

@p.b.b.s.p ahoj, zkus poptat www.stehovanisusmevem.cz …pan mi říkal, že stěhuje celou ČR :palec: byl moc ochotný a pracovitý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.4.16 03:56
@Jannnča píše:
@p.b.b.s.p Kamarádka se takhle přestěhovala před 6 lety. Žádnou firmu si nebrala, prostě tady velké věci a zařízení nechala, rozprodala, co šlo. Zbytek (oblečení, kuchyňské potřeby) převezla nějak postupně - neměla auto, takže vlakem 8o.

Taky me to napadlo :) jen nevím zda s tim bude souhlasit drahá polovička… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.4.16 03:57
@wewe-ricka píše:
@p.b.b.s.p ahoj, zkus poptat www.stehovanisusmevem.cz …pan mi říkal, že stěhuje celou ČR :palec: byl moc ochotný a pracovitý :)

Moc Vám děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.4.16 13:55

Ahoj, možná zkus kluky ze stěhování Tavočer, jsou z Prahy, ale taky stěhují po celé ČR ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí