Štěkot psa v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
1.4.15 19:39

No právě mě štve nejvíce na to že když jsem se pokoušela s ním domluvit tak nechtěl a tedkom když jsme pustili skvělý byt protože nám ten měsíc čekat nebudou tak by chtěl domluvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
1.4.15 19:40

@kelll ale každopádně cvicte s predstiranym odchodem a stujte opodál za zavřenýma Šverma..jak bude stékat, tak vlitnout a cirkus..a tak dokola. když nebude stékat, chválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.4.15 19:41

Dobře děkujeme za radu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
1.4.15 20:21

Kamarádka takhle zkoušela odcházet a čekat a nadávat půl roku. Když jim hrozil vyhazov z bytu, koupili protištěkací obojek a od té doby mají klid. Obojel leží ve skříni, pes to pochopil hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.4.15 21:02
@Malike píše:
@kelll ale každopádně cvicte s predstiranym odchodem a stujte opodál za zavřenýma Šverma..jak bude stékat, tak vlitnout a cirkus..a tak dokola. když nebude stékat, chválit.

Promiň, ale takto ho akorát naučí, že pokaždé, když zaštěká, páníčci se vrátí.
I když ho seřvou - negativní pozornost lepší, než samota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.4.15 03:15

@Pipet těžko..takhle jsem odnaucila vlastni psy..takže rada byla vyzkoušena v praxi.2× :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.4.15 03:18

@barca77 jo ten s el. ranou..no tak tak to pozor..dost často se stává ze pes se lekne, zaknuci nahlas a dostane další a někdy je to zacarovany kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
2.4.15 10:08

@Malike tak samozřejmě se to musí dělat pod dozorem, ne že to psovi dám poprvé a jdu pryč. Každý pes je jiný, na některého platí to, co píšeš ty, jiný zase skvěle reaguje na obojek. Vždycky je to na zvážení majitele, co má za psa a co na toho jeho bude nejvíc platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.4.15 10:33

@barca77 to urcite a obojek je dle me poslední možnost..mela jsem možnost ozkouset na sobě a docela pecka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
2.4.15 10:36

@Malike jo taky jsem to zkoušela :-) no nic příjemného, ale lepší, než se nechat vyhodit z bytu. Pes by neměl diktovat pravidla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.4.15 11:27

@barca77 rozhodne..tak já v tom naprosto souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný