Jak krmit štěňata bez matky - feny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1103
26.7.13 08:07

Nech je utratit, štěňata potřebujou fenu aby získala základní sociální návyky, jinak z nich vyrostou dominantní těžko zvladatelní psy které stejně budete muset nechat utratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
26.7.13 08:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
26.7.13 08:20

Zeptej se veterináře když mi nevěříš, takhle problematického psa bych si nevzal ani zadarmo. Bude nervní agresivní a bude neustále hrozit že na někoho zaútočí navíc je to velké plemeno, nech je pro dobro nových majitelů uspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
26.7.13 08:24

@martin 35 Máš sice pravdu ale věřím, že i cizí dospělý pes ty štěňata dokáže lehce vycepovat (pokud mu polezou do misky apod..) ale to nevím jestli zakladatelka má…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
26.7.13 08:28

@martin 35 mam zkusenost s takovym psem a nema vubec potize, neni agresivni na lidi, ani na jina zvirata, odkrmen byl rucne, bez feny.Ve 2,5 mesicich zacal navstevovat steneci skolku a socializace probehla dobre. Zalezi, jaky ma zakladatelka moznosti, utraceni je az ta uplne posledni volba podle me..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
26.7.13 08:30

Já bych to neriskoval, když brzo dostanou novou mámu tak to snad bude OK ale tahle to smrdí obrovským průserem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
26.7.13 08:35

Pokud máš možnost, zkus sehnat kozí mlíko, pro štěňátka je to dobré. A nebo to UM pro štěňata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
26.7.13 08:37

Odkud jsi? Mohla bych Ti dát kozí mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
26.7.13 08:40

Jinak vychovala jsem od 2 týdnů křížence staforda, a je to úžasně prímový pes. Půjde to, ale chtělo by to kojnou, fakt. No, kupovala jsem mléko pro štěňata a „šátkovala“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
26.7.13 08:57

Zakladatelka, tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
26.7.13 09:53
@Avocadka píše:
Tereza Janovská
17 červenec v okolí Prague, Hlavni Mesto Praha
Achich. Aby toho nebylo málo, začala mít Ayla tolik mlíka, že musím odstříkávat, jinak hrozí zánět. Raději bych tuhle práci svěřila nějakým osiřelým štěňatům, kterým to také pomůže. Proto prosím pejskaři sdílejte!: Nabízím umístit štěňata pod kojnou fenu. Pro štěňata max. středního plemene (dejme tomu do 30 kg). Fena rodila 14. 7. a má pouze 2 štěňata. Prosím pouze čistý vakcinovaný odčervovaný chov. Praha, 737 670 píše: Více

Tak jsme volali té paní a řekla, že je nechce, že si už ta fena její zvykla, že má jen dvě šťěňata a taky, že ty naše jsou z pole a nejsou odčervená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.7.13 10:25
@zakelka,s píše:
Tak jsme volali té paní a řekla, že je nechce, že si už ta fena její zvykla, že má jen dvě šťěňata a taky, že ty naše jsou z pole a nejsou odčervená.

Tak to je mi moc líto :( nečekala jsem, že by mohla odmítnout. S tím odčervením je to hloupost, stejně se štěnda poprvé odčervují poprvé až na 14 dnech věku.
Zkuste ten Dog Point a pak kdyžtak útulek u vás, něco vymyslíme!!! Ještě jedna známá má fenku před porodem, také se jí zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.7.13 10:27

Zkusím se poptat na fenku mezi přáteli, maminka by pro ně opravdu byla nejlepší. Kolik miminek vlastně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
27.7.13 00:05

@zakelka,s Jakpak na tom jste??? Potřebuji kdyžtak podrobnější informace, abych mohla hledat fenku. Držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
1.8.13 22:58
@Avocadka píše: @zakelka,s Jakpak na tom jste??? Potřebuji kdyžtak podrobnější informace, abych mohla hledat fenku. Držím palce! :srdce:

Omlouvám se, že jsem nepodala info dřív, se šťěňátkama to dopadlo tak, že jsme je dali do útulku, tam taky neměli kojnou fenu.Ale…,jak jsme je našli v tom poli, tak na srsti měli všude nakladený vajíčka asi od masařek, samozřejmě jsme jim to hned vyčistili, jenže, jak neměli zahojený ty pupečníky, tak tam jim taky nakladli larvy a ten den, co jsme je odváželi, měli ty pupečníky otevřený a v nich plno červů, takže paní v útulku řekla, že se musejí utratit :,(,jinak by je ty červy žrali zevnitř, takže by stejně nepřežili :(.Je to smutný, byli jsme z toho fakt špatný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný