Jak krmit štěňata bez matky - feny?

284
26.7.13 00:45

štěňata bez feny

Ahoj, nevíte někdo, čím krmit štěňata, týden stará(větší plemeno),které nemají fenu? Děkuji za každý příspěvěk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
203
26.7.13 00:53

Nechcete kojnou fenu? Známá nabízela, její fenka porodila jen dvě a mlíčka he hodně. Můžu předat kontakt. Jinak takhle malá štěňátka určitě jedině spešl umělým mlékem pro štěňátka. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
26.7.13 01:05

A odkud je známá? Už jsem scháňěla kojnou fenu, zatím marně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11877
26.7.13 01:12

Prodává se umělé mléko pro štěňata, na veterině by měli vědět.

Zkoušela jsem něco vygůglit a vyjela mi starší diskuze tady na emiminu, třeba tam najdeš něco užitečného:
 https://www.emimino.cz/…stene-71769/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.7.13 01:19

Tereza Janovská
17 červenec v okolí Prague, Hlavni Mesto Praha
Achich. Aby toho nebylo málo, začala mít Ayla tolik mlíka, že musím odstříkávat, jinak hrozí zánět. Raději bych tuhle práci svěřila nějakým osiřelým štěňatům, kterým to také pomůže. Proto prosím pejskaři sdílejte!: Nabízím umístit štěňata pod kojnou fenu. Pro štěňata max. středního plemene (dejme tomu do 30 kg). Fena rodila 14. 7. a má pouze 2 štěňata. Prosím pouze čistý vakcinovaný odčervovaný chov. Praha, 737 670 019

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.7.13 01:21

Určitě by se šlo na čemkoli domluvit, určitě jí zavolejte!!! Převoz se dá i s pomocí zafinancovat, tohle by pro štěnda byla perfektní šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
26.7.13 01:28

Děkuji za příspěvky, tohle je dobrá nabídka, jenže my ani nevíme co jsou šťěňata za plemeno, protože jsme je „bohudík“ našli dneska na večer v poli(asi je tam někdo vyhodil),vypadají na stafordy nebo něco takového, máme je chvíli, volala jsem policii, tam mi řekli, že se mám obrátit na obec a na obci mi řekli, že mám zkusit najít (zatím)náhradní kojnou fenu, zítra budu volat do útulku, ale radši bych našla tu náhradní kojnou fenu´.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.7.13 01:44

Určitě jí zavolejte a uvidíte. Z organizací lepší se obrátit třeba na DogPoint, pomůžou, poradí se vším i s financemi. Budu čekat na zprávu, jak se to vyvíjí a držím pejskům palce! Rešení se najde vždy. Určitě by ale chtělo do rána jim alespoň podat trochu body, z prstu, stříkačkou atd a hned zítra jídlo vyřešit, třeba prozatím štěn. mlékem a zkusit tu fenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.7.13 01:45

Omlouvám se a oprava * řešení, vody :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
26.7.13 01:48
@Avocadka píše:
Určitě jí zavolejte a uvidíte. Z organizací lepší se obrátit třeba na DogPoint, pomůžou, poradí se vším i s financemi. Budu čekat na zprávu, jak se to vyvíjí a držím pejskům palce! Rešení se najde vždy. Určitě by ale chtělo do rána jim alespoň podat trochu body, z prstu, stříkačkou atd a hned zítra jídlo vyřešit, třeba prozatím štěn. mlékem a zkusit tu fenku.

díky moc, určitě jim zkusím ráno zavolat, nevěděli jsme co jim máme dát byla fakt v ubohém stavu, dáváme jim zatím mléko obyč. plnotučné ze stříkačky, masíruju jim bříška, že se i vyčůrají, tak uvidím zítra, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.7.13 01:52

To je od Vás krásné, moc moc držím palce, budu vyhlížet zprávy a kdyby bylo potřeba nějak pomoci, také jsem k dispozici :kytka: Adresa na tu organizaci je www.dog-point.cz
Přeji snad klidnou noc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
26.7.13 02:06
@Avocadka píše:
To je od Vás krásné, moc moc držím palce, budu vyhlížet zprávy a kdyby bylo potřeba nějak pomoci, také jsem k dispozici :kytka: Adresa na tu organizaci je www.dog-point.cz
Přeji snad klidnou noc :andel:

no tak teď jsem byla zase krmit, pořád kňučej, chudáčci, nejradši bych s nima spala, když jsou na ruce, tak usnou, ale jakmile je dám zpátky do krabice, tak kňouraj, jak miminka. Díky moc za pomoc, zítra se vše snad vyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
26.7.13 07:25

@zakelka,s ve zverimexu kup umělou výživu pro štěňátka.. Je to náhražka jako třeba Sunar :-) Toho plnotučného mléka bych se bála.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.7.13 07:54

@zakelka,s
To by možná odpovídalo tomu, že můžou být podchlazená :think: že na teplé ruce nepláčou. Těším se na zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
26.7.13 08:04

Co jim dát do pelíšku chlupatou deku nebo přehoz my tomu doma říkáme chlupy. aby se zahřála jako u mámy :-). nebo obyč deku a pod ní termolahev ( nebo jak se tomu gumovýmu říká) nebo zahřívací polštářek co je miminkům na bříško (z třešňových peciček nebo pohanky)
a bříško se masïruje vlhkou hadřičkou aby to bylo jako jazyk a umyloo je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný