Štěňata v kontejneru

Anonymní
4.3.20 16:01

Stenata v kontejneru

Ahoj, nad ranem jsem se vracela ze smeny, pod pristreskem u panelaku jsem si dala cigaro, a najendou vidim jak nejaky pan hazi cosi hybajiciho se do kontejneru :pocitac: sla jsem se podivat a v tasce byly tri tak osmitydenni stenatka :,( zavolala jsem MP, ty ze psiky odvezou na vet a pak do utulku, dala jsem jim strucny popis pana… nikdy jsem ho u nas na sidlisti nevidela, prijde mi to jako nejvetsi hnus na svete todle :zed: nemohla jsem spat, porad jsem slysela to jejich knuceni, a nejradeji bych pana vypatrala a dala mu pesti :zed: urcite si jednou ze stenat az budou vykulirovany chci vzit a ostanim neco darovat, ale nevim jak vypatrat konkretni utulek. Jaky asi trest by tomu netvorovi hrozil, kdybych ho treba potkala a zavolala 158?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32193
4.3.20 16:07
@Anonymní píše:
Ahoj, nad ranem jsem se vracela ze smeny, pod pristreskem u panelaku jsem si dala cigaro, a najendou vidim jak nejaky pan hazi cosi hybajiciho se do kontejneru :pocitac: sla jsem se podivat a v tasce byly tri tak osmitydenni stenatka :,( zavolala jsem MP, ty ze psiky odvezou na vet a pak do utulku, dala jsem jim strucny popis pana… nikdy jsem ho u nas na sidlisti nevidela, prijde mi to jako nejvetsi hnus na svete todle :zed: nemohla jsem spat, porad jsem slysela to jejich knuceni, a nejradeji bych pana vypatrala a dala mu pesti :zed: urcite si jednou ze stenat az budou vykulirovany chci vzit a ostanim neco darovat, ale nevim jak vypatrat konkretni utulek. Jaky asi trest by tomu netvorovi hrozil, kdybych ho treba potkala a zavolala 158?

Trest za štěňata v kontejneru?…no tak kdyby bylo nejhůř, tak podmínka…jinak si myslím, že když zavoláš nebo si dojdeš na nejbližší služebnu, tak ti řeknou, ve kterém útulku jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
4.3.20 16:09

Jaký trest mu hrozí netuším, ale kam štěňátka odvezli zjistíš snadno- zavolej na městskou policii a zeptej se, příp. s jakým útulkem spolupracují. Je dobře, žes nebyla lhostejná, podívala se do toho kontejneru a zavolala je. :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
4.3.20 16:32

No za ziva stenata v popelnici by mu nejspis trest smrti nehrozil.. To by byl tak přestupek a pokuta. Maximalne podmínka, kdyz budou hodne prisni.. Zeptala bych se na MP, ktera si je odvezla.. Jiste spolupracuji s jedním konkrétním utulkem, nebo si to budou jeste pamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
4.3.20 16:48

Vcera odklepli novelu o tyrani zvirat, takze kdyby to bylo prukazne, tak by to mohlo byt az 6 let za tyrani…
Ale zlomit ruce na hodne kousku by bylo lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
4.3.20 16:53

Hrozné, taky bych z toho nespala. Vyhodit štěňátka jako odpadky. Doufám, že se to tomu člověku vrátí a zůstane sám a opuštěný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.3.20 16:58

Klidně podej trestní oznámení za týrání zvířat, ale otázka je zda se tojo chlápka podaří najít :( a bohužel si myslím, že víc jak podmínku nedostane. Ale i podmínka v trestním rejstříku dokáže zkomplikovat spoustu věcí, např. při hledání práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
4.3.20 17:00

Se teda divím, že je spíše neutopil a udělal něco takového, muselo mu být jasné, že se na to přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
4.3.20 19:12

@Kaileee asi je to paradox, ale asi čekal, že je najde nějaký bezdomovec a půjdou do útulku, aspoň měl tolik citu že se jich nezbavil ještě hůř. Kdyby je dál jen do útulku, tak za ně musí zaplatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
4.3.20 23:37

Nechápu ty lidi.. To musí být hyeny. :pocitac: Proč to alespoň nedaroval přes inzerát, mohli se mít dobře u někoho, kdo by si je vzal. Je spousta lidí, co shánějí štěňátka a myslím že by se lidé přihlásili a nemuseli být v útulku.
Chudinky malé :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.3.20 23:33

Ještě štěstí, že si zakladatelka všimla. Určitě by to nedopadlo dobře.
Nechápu, jak to může někdo udělat. Pejsci, miminka…to je hrůza.
Vyhodit je jako odpadky je naprosto nehumánní.
Na MP ti určo poví, kde šťeňátka jsou. Hlavně ať si je vezme někdo, kdo je bude mít rád a vynahradí jim ten nepěkný start do života.
Od zakladtelky je hezké, že si chce jedno ze štěňátek vzít.????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný