Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Když už musíš za každou cenu množit
, tak aspoň zvedni ten svůj línej zadek a jeď na veterinu!!!
@Šmoulice Tak moc děkuji za příjemnou odpověď.!!! Slušně se zeptám tak chci slušnou odpověď. Já nikoho nemnožím!!!
No to ti tady fakt nikdo neřekne, ale jela bych na veterinu.
@SS123 píše: Více
Nemnožíš? Fakt ne? ![]()
Máš chovku? Pochybuju. Jsi jen obyčejná množka.
Solidní chovatel by se na takové věci nevyptával na netu, ale rovnou by jednal!
Mám doma dítě. Furt mi brečí, ale mlíčko papinká. Co mu je, nevíte?
Veterinář stojí peníze. To se nevyplatí. Proto hledá rady tady.
Není až tak normální, že dvě štěňata ze 4 zemřou. Příčina smrti neznámá? Zřejmě, na vet jste evidentně nebyli. Paraziti, genetická vada..? Tady ti nikdo neřekne, proč třetí štěně pláče. Co když má bolesti??
Jestli nemnožíte, štěňata i matka by měla mít veterinární prohlídku, obzvláště když polovina vrhu zemřela za nejasných okolností.
Příspěvek upraven 21.05.24 v 13:59
@Sunlight515 ty dvě neměli sací reflex a váha šla dolů místo toho aby šla nahoru
@SS123 píše: Více
Sací reflex je vrozená schopnost, pokud tedy nedošlo k předčasnému porodu nebo štěňata neměli nějakou anomálii (nejčastěji způsobenou genetickou vadou). Opět - jen veterinář by dal adekvátní odpověď, proč štěňata zemřela.
Dobrý den, všem mám čivavku která 15 porodila štěňátka. Porodila 4 štěňátka stoho 2 zemřela. Zbyli dva kluci do dnes vše v pořádku, ale dnes jeden klučík chvilkami pořád brečí, kňučí. Mléko saje normálně a přibírá normálně na váze. Můj dotaz zní jestli nevíte proč brečí.