Štěně v domě..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nelel12
4.8.20 01:17

@rsisa
Tak jasná volba :D mimo to od mala jsem se před hafanama styděla. Takže aby mě viděli nahou :D nepřipadalo v úvahu :D dnes to mám stejně :D nevím proč, ale mě ten jejich kukuč,… prostě mě to nedá :D s vidět nás nedej bože v mazlení :oops: v posteli :D to by mě hanba fsckovala :jazyk:
Ten pes je tak chytrý stvoření, tak vnímavý, že není možné aby netušilo s nevědělo :D
Jo tak to 10lete mimčo už u vás asi nechrupká :D..je dobře, že se těší :)

• Citovat
  • Upravit
rsisa
4.8.20 01:19

@Nelel12

No, a jak to teda děláte…myslím intim chvilky, co se psem? Zavřít v jiné místnosti a nekňučí tam?

• Citovat
  • Upravit
34322
4.8.20 01:45
@rsisa píše:
Ještě dotaz - řešili jste někdo, že partner nechtěl pejska a pak si zvyknul a pejska miluje?

Na tohle trochu bacha, to by chtělo nejdřív probrat pořádně s ním.
Zvlášť u jorkšíra, to je pro většinu (nejen) chlapů hroznej pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20915
4.8.20 05:36
@rsisa píše:
Ještě dotaz - řešili jste někdo, že partner nechtěl pejska a pak si zvyknul a pejska miluje?

Mozny to je. Druha moznost je ta, ze se o nej hlavne nebude starat a vse bude kompletne na vas, jelikoz vy jste jej chtela. Pokud se oba partneri jasne nedomluvi, tak bych to na silu, proti druhemu, domu netahal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42629
4.8.20 05:57

@rsisa Nepořizovala bych si psa, pokud s tím partner nesouhlasí. Není to věc, kterou můžeš za měsíc vyhodit a navíc vycítí, že ho nemá rád, a to nedělá dobrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.8.20 07:24

My jsme meli maleho jorksira. Bud spaval s nami nebo v pelisku vedle postele. Kdyz spal v posteli, tak za hlavou na polstari rozvaleny. Nam to nevadilo. Nasi tak meli dve pudlice, ktere spavaly za hlavou. S nami ted podle nalady spi Britak kocour, ktery je 3× vetsi, nez byl jorksir. Kdyz ma svoji naladu, tak nam spi natazeny v nohach nebo jde k nekteremu diteti do jejich pokojiku a lehne si u nich. Kdyz nema naladu na kontakt, tak si spi na sve sedacce na chodbe (v Ikee jsme koupili sedacku pro zviratka). Nebo si lehne na zidle v kuchyni. Pristi rok touhle dobou chceme stene BSP a ten do domu nepujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
4.8.20 09:53

@rsisa
Právě jak se naučila tak třeba kňikne jednou ale jako tam má své místo, takže v pohodě. zavru ji. Fakt bych nedala aby na ně tohle mrně zíralo. :D Hlavně je dost hravá a už vidím jak by na nás hupla :D. Ne, ne jsou vnímavější víc než si dokážeme připustit :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný