Štěnice a jejich kousnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.7.11 11:12

Stenice a jejich kousnuti

Ahoj holky uz jsem sem psala kvuli stenicim zda si je muzu za kratkodobou navsetevu u kamaradky si je nemuzu dnes domu na kalhotech.Jsou t 4 dny a muj syn ma takvy cerveny flicek na nozicce a kdyz po tomm prejedu je to stipanec.Bojim se abych tu nemela taky stenice.Muzete mi nektera popsat jak vypada kousnuti od stenice???Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
17.7.11 11:55

já teda nevím přesně, jak vypadá kousnutí od štěnice. Ale myslím si, že pokud by sis je donesla domů, tak byste děti i ty měli kousanců víc, ne jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
17.7.11 11:57

stačí použít strýčka google, než založíš diskusi ;-)
 http://www.nanoit.cz/…stenice.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.7.11 11:59

no to je mazec 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.7.11 12:24

No, je to jakoby stipanec od komara, ale je zarudlejsi… a urcite by bylo vice nez jedno!!! Kamos mel treba tricet bumbolcu na jedne noze… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kristýna12
15.2.13 17:14

Ahoj, nemáte někdo zkušennosti s tím, za jak dlouho se projeví reakce na kousnutí od štěnice? Je možné, že se nový kousanec objeví třeba až 24 hodin?

• Citovat
  • Upravit
662
15.2.13 18:29

Ahoj. To je ruzny. U nekoho se reakce vubec neprojevi, nekdy trva dost dlouho, nez se na stenice vubec prijde prave proto, ze neni reakce. Pokud jste nepodnikli opatreni proti stenicim, predpokladam, ze vas kousou kazkou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.13 18:50

Tak jestli to jsou jen 4 dny tak to může být štípanců opravdu málo, než se rozmnoží…pravděpodobně by syna kously jen ty co by jste si přinesli… a je pravda, že jdou nejdříve po dětech v domácnosti, pak třeba až po dospělích…vlastní zkušenost, narazili jsme na ně v hotelu 8o a domů si je na oblečení donést můžete velice snadno. Je to pěknej hnus :poblion:

• Citovat
  • Upravit
662
15.2.13 19:00

Z hotelu si to dotáhneš spíš v taškách, než na oblečení. Hodíš tašku na chvilku na zem nebo pod postel a už si vezeš ty svině domů. Stačí jedna samička, ty jsou nabouchaný na celý život. Lidi si pořád myslí, jaká je ostuda mít doma štěnice a přitom si to přitáhnou z luxusní dovolené. Je to masakr :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.13 19:21

Jo, z hotelu v taškách, ale když byla na návštěvě, tak i z oblečení… :( a stačí si tam jen sednout na sedačku či postel…

přesně super dovolená a je to, jsem od té doby paranoidní a všude kde se chystáme i jen přespat, tak kontroluju…mám info od odborníka…

• Citovat
  • Upravit
3395
9.11.14 17:58

My mame se stenicema bohužel zkušenost. Je to pekne na palici ale kdybych si je dovezla v novým nabytku, pozadovala bych to po nich zaplatit protoze zbavit se stenic neni tak lehky. Ve většině pripadu se to ani nepovede alespon ne napoprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
9.11.14 18:00

Tak to muselo být asi koupeno něco ve slevě (matrace apod., co mohou lidi vrátit. Kdysi jsem byla svědkem toho, že u kontejneru byla vyhozena matrace, přijelo auto s nápisem „výroba čalouněného nábytku“ a matraci (potah otrhali) a hodili do auta. No bylo mi z toho všelijak. Člověk si nechá na zakázku udělat válendu a dají mu tam starou matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.14 18:46

Zkontrolujte hlavne pod posteli, byvaji nalepene na ni, za ramem obrazu, ale stipou vicetkrat a kazdy vecer, na te strance co poslala @nozu je i pripadne pripravek ktery se da koupit v Hornbachu, ale to pak musis na noc pryc. Taky si vsimni kdyz rozsvitis zda neco neleze po povleceni. Nekdy byvaji miminka jen jako barevne tecky, nekdy uz cerne hnusne. A nove jsou i housenky. Ale pokud ma kamaradka treba psa, tak to treba mohla byt i bleska. A muzes si to donest i na botech, staci vajicko a rozmnozi se ti to.
Tak snad je nemas, je to hnus.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.14 20:08

My jsme taky meli nejakou firmu ale ta nepomohla a dali jsme za to dost velky prachy. Zkusili jsme nejakyhk chlapa co si za postřik bral taky dost no ale nebylo to tak hrozny. Pritel si vsiml co ma v tasce za pripravek a sehnali jsme to samy v baumaxu za 60 kc!!! Zabralo to no a nebo je to alespon nuti nevylejzat nevime zda by se zas neobjevili kdyby jsme to sem tam preventivne nevystrikali… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37
10.12.14 21:56

Je to hnus, zítra nám jdou stříkat také, jsem poštípaná jen já a děti nikoliv ale vím už z minula že mám alergii jak na ty mršky tak na postřik, jen ženy dřív jsem byla pokousaná každou noc a ted to mám že první štípanec a já měla kotník jak tři dohromady a za týden další dva, pak měsíc nic a po měsíci další dva a to už jsem měla byt vzhůru nohama a hledala a kdo hledá ten najde, a ejhle hned jsem zabila samicku a ctyri male pruhledne sotva viditelné, jsem z toho hotová a to jsem nedávno probírala dětem skříně a vše jsem měla vyndané na postelích ale nahoře nic jsem nenašla tak myslíte že bych to mohla mít i v prádle teda v šatní skříni? vše vyperu na šedesát to co nemuzu tak nanejvic co mi prádlo dovolí a přejedu to žehličkou, myslíte že to zničí žehlička? a jak řešíte plyšáky? ty vyprat na sedesat nemohu a vyžehlit také ne, máme velikánské v posteli, používáme někdy i místo polštáře, co s tím poradte? napadlo mě je nechat prsotříkat a po týdnu třeba vyprat a jen žehličkou přeject dokola tou párou kousek nad plyšákem, poradte prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný