Štěnice jsme našla doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.8.23 23:26
@Barbora 01 píše:
@LilyJane ty jo to rada slyším jako já už od čtvrtku co jsem doma našla tu stenici tak jen brecim ze Deratizace nepomůže a ze proste budem muset všechno vyhodit nebo se vystěhovat. A postavit nový dům. A hlavně tady hodně čtu zkusnesti lidi, že našli štěnice taky na začátku a ze firma nic nenašla a že potom třeba po 5 měsících měli doma štěnice znova 😞jsme faktu toho na prášky a to mám za 3 týdny rodit a nevím jak se mám už uklidnit. Myslím si, že do dalšího postriku budu stresovat furt i potom 😞.

Zakladatelko, jak jste dopadli? Máme stejnou situaci, přivezli jsme si je z dovolené. Já jsem také před porodem. Podařilo se vám jich zbavit druhým postřikem? A co textil, prala jsi všechno?

• Citovat
  • Upravit
2902
20.8.23 23:49

Nevím jestli se zakladatelka ještě ozve, ale možná ti pomůže tohle. Když jsem bydlela ještě v paneláku, přivezli si sousedé štěnice z dovolené. Zjistili to velmi brzy. Protože jsme se dobře znali, přišli nám to říct a tak i vím, jak to probíhalo a dopadlo. Všechno, co se dalo museli vyprat nejméně na 60°. Knihy a věci, co se vyprat nedají, museli dát do mrazáku. Vozili to v igelitových pytlích i k rodičům. Když takhle vystěhovali skoro všechno kromě nábytku, deratizéři vystříkali byt. Naštěstí to byla jen garsonka, ale i tak to bylo k po… Myslím, že to stříkali 2×. Ale dobře to dopadlo, zbavili se jich. Ale já měla celou tu dobu hrůzu z toho, aby nenalezly ty potvory k nám. Ještě mě napadlo, jestli by se nedala použít na textil taková ta parní žehlička, jak se s ní žehlí rovnou na ramínku. Fakt tě lituju, místo aby ses připravovala na miminko, budeš řešit štěnice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
3.10.23 06:06

@Marty 066
To není pravda. :zed: Štěnice se může usadit a množit i ve velmi pečlivé hygieně. :pankac: Tohle nejsou zvířátka spojována se špínou. Ať už čistý či špinavý byt drží se v obojím, protože štěnice neláká špína nýbrž CO2 ( vzduch který vydechujeme) a nepatrně i lidská krev, jelikož bez lidské krve by nepřežili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný